Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Boys Dizisi En Az 5 Sezon Sürecek

 
İlk sezonu 2019 yılında yayınlanan Amazon'un yayıncılığını yaptığı Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından uyarlanan başarılı dizinin ikinci sezonu geçtiğimiz hafta final yaptı.
 
Üçüncü sezonun da önümüzdeki yıl Eylül - Ekim aylarında yayınlanması bekleniyor. İkinci sezonun finali ile birlikte dizi bir taraftaki hikayeyi bitirirken yeni bir hikaye başlattı. Hayranlar da bu dizinin daha kaç sezon süreceğini merak etti. 
 
Geçtiğimiz günlerde dizinin yaratıcısı Eric Kripke bir soru cevap etkinliğe katıldı. Orada yöneltilen bir soru üzerine Eric Kripke, dizinin en az 5 sezon yayınlanacağını söyledi. Umuyoruz ki önümüzdeki bu 3 sezonda da kalite düşmez ve en az ikinci sezon kalitesinde bir dizi izleriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Dizi Haberleri the boys ikinci sezon ne zaman oyuncular görsel fragman
Watchmen'in Yazarı Alan Moore, Çizgi Roman Filmlerinin Sinemayı Kötü Etkilediğini Düşünüyor Obi-Wan Dizisinin Çekimleri Mart 2021'de Başlayacak

gaussfire

12.10.2020 17:04:36

0
Çok uzamasın boku çıkıyo
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız