Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs'ta 'Kinekt' Easter Egg'i Keşfedildi


    Bildiğiniz gibi Microsoft'un Xbox One'da Kinect'i zorunlu kılmasıyla birlikte gizlilik konusu yoğun bir şekilde gündeme gelmişti. Hacklemeye ve insanların kişisel hayatını izlemeye yoğunlaşan Watch Dogs'ta da bu mesele ele alınmış. 
 
    Eurogamer, Watch Dogs'ta Kinect'le ilgili yeni bir Easter Egg keşfetti. Aşağıdan izleyebileceğiniz videoda Sean George'u 'Kinekt' isimli cihaz aracılığıyla oyun oynarken takip ediyoruz. Neyse ki Microsoft Xbox One'dan Kinect zorunluluğunu kaldırdı da bu durumdan endişelenen oyuncuların içi biraz da olsun ferahladı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
watch dogs ubisoft ubisoft montreal ps3 xbox 360 xbox one playstation 4 nintendo wii u hack open world açık dünya sandbox
Microsoft, Halo 2 Anniversary İçin Teaser Çalışmalarına Başladı Enemy Front'un Multiplayer Modundan Oynanış Videosu ve Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmedaltair

5.6.2014 00:41:52

0
ubisoft easter egg konusunda gayet başarılı ac serisinde ibretlik şeyler vardı

OldGamers86

4.6.2014 17:19:38

0
Yok artık.

BSC Misafiri

4.6.2014 16:42:52

+1
Oyun güzeldi ben bile Ubisoft'tan bu kadar detaylı bir oyun beklemiyordum çevrede olup biten çok fazla şeyler var oyunda şaşırtıyor insanı. Assassin's Creed'ten daha sağlam bir ip gibi duruyor bu oyun Ubisoft üzerinde durmalı ve geliştirmeli bu oyunu GTA'ya sağlam tek rakip bence bu oyun. PC'de rahatlıkla alıp oynayabilir herkes.

rambocuk

4.6.2014 16:18:01

0
10/9 puanlıık oyun arkadaşlar dert etmeyin alın oynayın bazıları beklentilerini gta5 seviyesinde tuttuğu için kötülüyor oyun muhteşem

cenkk34

4.6.2014 15:49:59

+2
ilk izlenim sekiz gün önce çekilmiş videoda da ertesi gün veya ondan sonraki gün inceleme sizlerle denmiş keşke böyle birşey denmeseydi de insanlar bu kadar beklenti içine girmezdi bence

Zarbo257

4.6.2014 15:05:08

+2
Cidden kaç gün millet oyunu aldı bitirdi bunlardan biri de benim hala inceleme gelmiş değil BSC gittikçe yavaşlayan haber güncelleyemeyen aksaklıklarla dolu bi site olmaya başladı.İşin tuhaf kısmı da gelen incelemelerin 10 dakikayı zor geçmesi bazen 5 dakikalık inceleme geldiği de oluyor ayrıntılardan bahsedilmeden öylesine geçiştirilen incelemeler bunlar.1.5 sene öncesinde yapılan incelemelere baktığım da grafiklerin ayrı ayrı anlatıldığı montajlandığı,sesin ayrı anlatıldığı,müziğin,konunun,karakterin modellemesinin ayrıntılı bi şekilde anlatıldığı incelemeler görüyoruz.Şimdi yapılan incelemelerse hep öylesine geçiştirilen üstünkörü incelemeler...ve geç geliyorlar buda gittikçe BSC nin kalitesini düşürüyor.Naçizane eleştirim bu yönde Donanım Haberin adıyla da biryere kadar gider ötesi olmaz site için.Lütfen biraz daha seri ve özverili çalışın.Saygılar.

firkateyn

4.6.2014 13:55:57

+1
Gökhan korkutuyorsun bizi, iyi misin? Ses ver. Watch dogsun incelemesi senden önemli değil, tüm üyeler olarak endişeleniyoruz başına bir şey geldiğinden :)

BSC Misafiri

4.6.2014 13:49:36

0
Bence bu gibi şeylerin olması artık muhtemel,o yüzden sadece oyun oynarken değil,kamerayla işimiz olmadığı zamanlar bağlı bırakmamak isabet olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
296 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız