Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Watch Dogs: Legion Online Modları için Cross-Play Desteği Yolda

 
Ubisoft, Watch Dogs: Legion'ın online modlarına cross-play desteği eklemeyi planlıyor.

Watch Dogs twitter hesabı, geliştirici ekibin cross-play ve cross-generation oynama desteğini sonraki bir güncellemeyle oyuna eklemek için çalıştıklarını açıkladı.

Cross-play, oyuncuların oyunu diğer platformlardaki oyuncularla beraber oynamasına olanak sağlayacak. Cross-generation ile eski ve yeni nesildeki oyuncular da birlikte oynayabilecek.
 
Watch Dogs: Legion'a dört oyunculu co-op açık dünya keşif modu, co-op görevler ve ilk PvP modu Spiderbot Arena'yı ekleyen ücretsiz online multiplayer güncellemesi geçtiğimiz hafta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Stadia için yayınladı. Tactical Ops görevleri 23 Mart'ta gelecek. Online multiplayer güncellemesi PC'de belirsiz bir tarihe ertelendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Watch Dogs: Legion Ubisoft 6 Mart 2020 PlayStation 4 Xbox One PC Stadia
Respawn Entertainment, Star Wars Oyunu için Yapımcı Arıyor EA ‘Bir veya Daha Fazla EA Hesabının’ FIFA 21 Kart Satma Skandalına Karıştığını Doğruladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Watch Dogs: Legion
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız