Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Respawn Entertainment, Star Wars Oyunu için Yapımcı Arıyor

 
Titanfall ve Star Wars Jedi: Fallen Order geliştiricisi Respawn Entertainment, yeni bir Star Wars oyunu yapıyor.

Stüdyonun baş yapımcısı Blair Brown, twitter üzerinden yaptığı açıklamada, Star Wars oyunu üzerinde çalışacak deneyimli bir yapımcı aradıklarını duyurdu.

Henüz resmi olarak duyurulmamış olsa da stüdyonun Star Wars Jedi: Fallen Order'ın devam oyununu geliştirdiğini biliniyor. İlk oyunun satış anlamında iyi bir başarı sergilemesinden sonra ikinci oyunun sinyalleri verilmişti. Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson'ın Star Wars Jedi: Fallen Order'dan "tamamen yeni bir serinin ilk oyunu" olarak bahsetmesi de bunu doğruluyor.

Electronic Arts ile Lucasfilm Games beraber birden fazla Star Wars oyunu geliştiriyor ve bunlardan biri Respawn Entertainment'ın. Şimdilik daha fazla bir detay bulunmuyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order'ı şu anda PlayStation, Xbox ve PC'de EA Play ile oynanabilirsiniz. Yeni nesil optimizasyon güncellemesi de geçtiğimiz aylarda yayınlanmıştı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamingbolt Star Wars Jedi: Fallen Order tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon macera oyunu Electronic Arts Respawn Entertainment
Forza Horizon 4'ün Steam'de En Çok Sattığı Ülkelerden Biri Türkiye Watch Dogs: Legion Online Modları için Cross-Play Desteği Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars Jedi: Fallen Order
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız