Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wasteland Remastered'ın Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini inXile Entertainment'ın yaptığı Wasteland Remastered'ın çıkış fragmanı paylaşıldı. 
 
Oyun 25 Şubat'ta Steam, GOG ve Xbox One için yayınlanacak. Şu anda Steam'de 25,00 TL'ye ön sipariş verebilirsiniz. Oyunun tanıtım yazısını ve bahsi geçen videoyu aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Orijinali 1988'de yayınlanan Wasteland, kıyamet sonrası dünyaları video oyunlarına getiren ve birçok yapıma ilham kaynağı olan bir yapım. Her bölümünün yenilendiği tarihin en iyi RPG'lerinden birini tekrar oynayın.
 
Yıl 2087, nükleer bir savaşın dünyayı radyoaktif bir cehenneme dönüştürmesinden birkaç yıl sonra. Siz ise bir Desert Ranger'sınız. Amerikan'ın güney batısında kalan iyi insanların açlık, hastalık, yıkıcı akıncılar ve mutantlara karşı son savunucususunuz.
 
Şimdi ise çok daha gizli ve kötü bir şey dünyayı tehdit ediyor. Bu durumu araştırmak da sizin göreviniz. Yardım alın ve olası durumları değerlendirin. Yaptığınız seçimler dünyayı şekillendirecek. Seçiminizi bilgece yapın çünkü korumak için yemin ettiğiniz insanların hayatı buna bağlı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Wasteland Remastered inXile Entertainment Ty the Tasmanian Tiger Xbox One (Xbox Game Pass) ve PC (Steam GOG Windows Store)
Vampir Co-op FPS Oyunu EvilvEvil Duyuruldu Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Spawn'ın Oynanış Videosu 8 Mart'ta Yayınlanacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wasteland Remastered
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız