Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wasteland 2'den İlk Videosu Yayınlandı

 
    Kickstarter projesinden alnının akıyla çıkan efsane RPG oyunu, geçtiğimiz haftalarda dev bir akreple olan mücadelenin yer aldığı ekran görüntüsüyle gündeme gelmişti. Yapımcı ekip bu ekran görüntüsünün alındığı anı içeren bir video yayınlandı. 1 dakika uzunluğundaki video açıkcası bize pek bir şey söylemiyor. Ancak savaşlar esnasında kamerayı nasıl kullanabileceğimize dair ipuçlarını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz. Unutmadan; yapımcılar karakter animasyonlarını da bu videodan yola çıkarak yargılamamamızı istemiş.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer wasteland wasteland 2 fallout baldurs gate inxile games rpg pc
Fifa 13'de Bulunacak Stadyumlar Belli Oldu Spartacus Legends, Free-to-Play Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

10.9.2012 09:23:43

+1
quote:

Orijinalden alıntı: kumdaoyna Bu video sadece, oyunun taktiksel açıdan kamera hareketlerini gösteren bir demo. Bu oyun sıra tabanlı ve taktiksel bir oynanışa sahip olacak. Bu nedenle kamera açıları son derece önemli. Yani bu videoya bakarak oyuna "berbat" diyenler, zaten bu oyun size göre değildir. Siz call of duty oynamaya devam edin!
1 dakıkalık vıdeoda sadece kamera acıları degısıyor ve tek bır mekan gorunuyor kötü/berbat denebılecek kadar ne mekan gosterılıyor ne oynanıs gosterılıyor ne efekt gosterılıyor ne anımasyon gosterılıyor nasıl bır ınceleme yaptılar acaba oyuna berbat dedıler merak ettım

einhander

10.9.2012 09:19:36

+1
amerıkan bayragı olayına bırseyler demek ıstıyorum adamlar tum fınansı amerıkada yasayan bu oyuna gonul vermıs kısılerden sagladılar bende oyun yapmaya kalksam tum fınansı turkıyedekı oyuncular saglasa bende turk bayragını kullanabıldıgım kadar kullanırdım bunda kotu nıyet aramayın lutfen

kumdaoyna

7.9.2012 17:30:10

+1
Bu video sadece, oyunun taktiksel açıdan kamera hareketlerini gösteren bir demo. Bu oyun sıra tabanlı ve taktiksel bir oynanışa sahip olacak. Bu nedenle kamera açıları son derece önemli. Yani bu videoya bakarak oyuna "berbat" diyenler, zaten bu oyun size göre değildir. Siz call of duty oynamaya devam edin!

DemirHerif

7.9.2012 13:59:45

0
Fena değil ama geliştirilmesi lazım.

brownstorm

7.9.2012 13:57:26

0
karakter ve world animasyon loopları üzerinde çalışılması lazım. aksi halde sıkar gibi duruyor (şimdilik). arkadaki müzik çok hoşuma gitti bu arada :)

by_t

7.9.2012 12:34:51

0
yine sokuşturmuşlar amerikan bayrağını starcraft 2 nin 4 yıl önce çıkmış hali gibi bişi

BSC Misafiri

7.9.2012 11:48:37

0
berbat...

BSC Misafiri

7.9.2012 11:18:36

0
karakterlere bi haller oluyo zaten, yargılamamak en iyisi :)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wasteland 2
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız