Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wasteland 2'den İkinci Konsept Tasarımı


     İlk olarak 1988 yılında karşımıza çıkan Wasteland'ın devam oyunu için Kicstarter büyük bir ön adım olmuş ve Wasteland 2 için bir kampanya düzenlenmişti. Kısa sürede amaçlanan hedefi geçen ve an itibari ile $2,651,821'a ulaşan proje için yeni ayrıntılar da ufak ufak gelmeye başladı.
 
     Hatırlarsanız oyun için ilk konsept tasarımı geçtiğimiz günlerde yayınlanmış ve bu görselde dört farklı karakteri yan yana dururken görmüştük. Bugün ise oyun için ikinci konsept tasarımı yayınlandı. Bu yeni tasarıma baktığımızda ise oyunun adına yakışır bir şekilde çevreyi yıkık dökük bir şekilde görüyoruz. Asıl önemli olan nokta ise dev bir akrep robotu oluyor.
 
     Andée Wallin tarafından kaleme alınan bu konsept tasarımındaki akrep benzeri robotun adı ise Scorpiton 2.0 olarak açıklanmış. Serinin ilk oyununu oynayan oyuncular ilk oyundaki Scorpiton robotlarını hatırlayacaktır. Bu da işte o robotların ikinci versiyonu olarak karşımıza çıkacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
wasteland wasteland 2 fallout baldurs gate inxile games rpg pc
Nicalis: "Wii U, Markette En Az 5-10 Yıl Kalacak" "Call of Duty Duraklama Dönemine Girdi"

Walter Hartwell White

13.5.2012 14:17:28

0
Şu ana kadar bu oyun hakkında yayınlanan konsept çizimlerinin hepsine hayran kaldım Wasteland adına yakışır bir oyun geliyor gibi inşallah hayal kırıklığına uğratmaz bizi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wasteland 2
+ TAKİBE
AL
23 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız