Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros'ta Yaprak Dökümü

 
    Warner Bros. Games Seattle'da personal çıkarıldığı doğrulandı. Yayıncı tarafından bildirilen açıklamada "Değişen iş yükümlülükleri doğrultusunda, WB Games Seattle'da personel çıkarılmıştır." denildi.
 
    Seattle şubesinden çıkarılanların Warner Bros bünyesinde hâlen bulunacakları söylendi. Warner Bros'tan personel çıkarma söylentileri ilk olarak Twitter'da 3D Realms kurucusu George Broussard tarafından çıkmıştı. Şimdi Broussard'ın bu tweet'i onaylanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Twitter Batman: Arkham City Arkham Has Moved personel çıkarma PC PS3 xbox 360 Rocksteady
Söylenti: MGR: Revengeance'ın Çıkış Tarihi Crytek Yapımcısı: Wii U Tabletini Çocuğuma Veremem
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

gam3hunter

27.7.2012 18:11:48

+1
Sam.Fisher 27.07.2012 15:18:05 kardeşim microsoft bile batarsa ayakta firma kalmaz çok köklü firma yani tek bir koldan uzantısı yok ama günümüzde oyun yapmak daha riskli tutmadığında firmaların kolunu kanadını kırıyor projeleri ___büyük firmaların bazıları riskli durumda mesela sony microsoft kadar olmasa da oda köklü ve farklı kulvarlarda ürünleri var günümüzde her şey maliyetli üretiliyor ve geri dönüşü olmazsa bu tarz haberler görürüz

Sam.Fisher

27.7.2012 15:18:05

0
Geçen gün Microsoft stüdyo kapatmıştı, şimdi Warner Bros işten çıkartma uyguluyor. Büyük firmaların THQ'nun durumuna düşmesinden korkuyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman : Arkham City ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
179 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız