Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros, Harry Potter: Hogwarts Gizemi Adlı Oyun İçin Lisans Anlaşması Yaptı

 
      Los Angeles’ta bulunan mobil oyun stüdyosu Jam City, bugün yaptığı bir açıklamayla Warner Bros. Interactive Entertainment ile Harry Potter: Hogwarts Gizemi adında bir mobil oyun geliştirmek üzere lisans anlaşması imzaladıklarını açıkladı. Bu oyun, oyunseverlerin ve serinin hayranlarının kendi oyun içi karakterlerini yarattıktan sonra Hogwarts’ta öğrenci olabildikleri ilk oyun olma özelliğini taşıyor. Harry Potter: Hogwarts Gizemi, Warner Bros. Interactive Entertainment bünyesinde yer alan ve J.K. Rowling’in yarattığı Harry Potter evrenine dair oyun deneyimleri sunmayı hedefleyen Portkey Games aracılığıyla yayınlanacak.
 
      Harry Potter hayranlarının Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’nda öğrenci olmak hayali artık gerçek oluyor. Bu mobil oyunda kendi karakterinizi yaratıp okula yazılacak ve böylece Hogwarts maceranızın ilk yılına başlayacaksınız. Bu heyecanlı yol boyunca oyuncular, Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersi, İksir dersi, Düello Kulübü gibi sevdikleri tüm sihirli dersler ve aktivitelere katılabilecekler. Harry Potter hikayelerinin birbirinden eksantrik ve unutulmaz profesörleri de oyunda yerlerini alacaklar.
 
      Harry Potter: Hogwarts Gizemi Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından lisanslanmış olup önümüzdeki yıl App Store, Google Play ve Amazon Appstore üzerinden indirilebilir olacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Harry Potter: Hogwarts Gizemi harry potter oyun mobil oyun mobil harry potter hogwarts mystery
Life is Strange 14 Aralık'ta iOS'e Geliyor Switch Dünya Genelinde 10 Milyon Adet Sattı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

13.12.2017 17:36:11

0
Aslında büyük şirketler filmlerin ve kitapların oyununu çok güzel yapabilirler ama...

HHarunTasar

13.12.2017 00:57:51

0
Sevinerek habere girdim ama hüsran mobil oyun :(

esmerbuyucu

12.12.2017 22:18:52

0
Niantic'in yeni HP oyununu beklerken güzel haber

_giray_

12.12.2017 19:15:10

+1
İşin içinde Mystery kelimesi olunca böyle sanki o tıklayarak nesne bulma amaçlı oyunlar akla geliyor, hele mobil bir oyun olunca
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Harry Potter: Hogwarts Gizemi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız