Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warner Bros, Batman: Arkham Origins'i Savundu

 
   Batman karakterini oyun dünyası için de bir mihenk taşı haline getiren yapımcı Rocksteady'nin Origins'i yönetmiyor olması, taraflı tarafsız tüm oyuncular için bir endişe kaynağı olurken, yeni yapımcı tüm bu olumsuz düşüncelerin farkında olduğunu belirterek en az iki oyun kadar başarılı bir yapımla çıkageleceklerini açıkladı.
 
   Yapımın yönetmeni WB Games Montreal'den Eric Holmes gerçekleştirdiği bir röportajda oyuncular tarafından gelen olumsuz havanın farkında olduklarını belirtirken, oyuncuları etkinlik alanlarında oyunu denemelerini rica etti:
 
"İnsanların olumsuz düşünme hakları var. Gelin ve oyunumuzu etkinlik alanlarına getirdiğimiz yerlerden birinde deneyin. Kontrolleri elinize aldığınızda daha önceki Arkham oyunlarına çekirdekten bağlı, orjinal bir oyun olduğunu anlayacaksınız."
 
   Holmes açıklamalarının devamında sadece oyun mekaniklerinden emin olmadıklarını, oluşturdukları hikayenin de herkes tarafından büyük ilgi göreceğine değindi. Sonbaharda mevcut nesile çıkacak oyun, kalitesini tam anlamıyla o zaman gösterecektir!
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GameSpot Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
Hotline Miami 2: Wrong Number'dan İlk Video! Fable Anniversary - E3 2013 Demo Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

20.6.2013 04:14:28

0
Cihathalitt Oyunda hiçte kötü dövüş mekanikleride yoktu gayet normaldi.

Cihathalitt

20.6.2013 02:01:47

-1
o dövüş mekaniklerinden sonra nedense hiç inanmadım.

oxlayer

19.6.2013 19:11:09

0
ilk oyunlarını pek beğenmedim.bu oyunun daha iyi olması lazım.

2K

19.6.2013 19:08:54

0
Başka bir stüdyoya vermiş olmalarının bir sürü nedeni olabilir belki Rocksteady artık yeni projeler ile uğraşmak istiyordur falan gibi bunu anlarım ama böyle bir seriyi gidip Prototype'ın baş geliştiricisine vermek nedir onu anlamıyorum Prototype fena oyun değilde Batman serisi yanında tam bir çöp.

Executor06

19.6.2013 18:22:27

0
Ben güveniyorum ve iyi bir iş çıkaracaklarını düşünüyorum. Yayınladıkları gameplay videosunda da bunu büyük oranda ispatladılar bence.

BSC Misafiri

19.6.2013 17:21:07

0
Harita umarım beklediğimiz kadar büyümüştür. Açık dünya konsepti olarak başarılı bir yapım olmasını istiyorum. Arkham hapishanesinden sıkıldık hepimiz.(mekan olarak) GOTHAM şehrinde süzülmek gökdelenler olsun gothic temalar olsun Batman e has özellikler ve büyük bir şehirde sivilleri görmek istiyoruz.

ultralisan

19.6.2013 15:59:56

0
quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

hadi tamam onu anladım da,ya insan şu bildirim falan mı ne denirse oyun içinde geliyor ya.yok şuraya git falan diye.onların şeklini değiştirir ya neyse hayatımın oyunu zaten Batman Arkham serisi,yine de severek oynarım
Dopru en azından menü değişebilirdi ama fazla sıkıntı yok arkham city tadını versin yeterde artar

Guest-C8DDC600D

19.6.2013 15:58:06

0
Sanırım benden başka kimsenin dikkatini çekmedi. Dövüş anları Arkham City'e göre daha ağır. Arkham City'de ki o akıcılık gitmiş.

Charlie Chaplin

19.6.2013 15:49:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

daha ne işte bir iki yeni oyuncak yeni senaryo ve gotham şehri başka bir şey istemiyor millet zaten, en azından ben oyunu bozmasınlar bu bile yeter.
hadi tamam onu anladım da,ya insan şu bildirim falan mı ne denirse oyun içinde geliyor ya.yok şuraya git falan diye.onların şeklini değiştirir ya neyse hayatımın oyunu zaten Batman Arkham serisi,yine de severek oynarım

ultralisan

19.6.2013 15:24:10

+1
quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin "Kontrolleri elinize aldığınızda daha önceki Arkham oyunlarına çekirdekten bağlı" ya sorun da bu.hiçbir yenilik falan göremedim ben oyunda.dövüş animasyonları falan aynı Arkham City'le
daha ne işte bir iki yeni oyuncak yeni senaryo ve gotham şehri başka bir şey istemiyor millet zaten, en azından ben oyunu bozmasınlar bu bile yeter.

angaraeski

19.6.2013 15:18:17

0
Oynanış vidyolarına baktığımızda oyun aynı oyun. Bir tek karakter animasyonlarda küçük değişiklikler olduğu farkediliyor. Ama çok yeni birşey ekleyememişler. Olur o kadar. İçine etmesinlerde :)

Charlie Chaplin

19.6.2013 15:17:45

0
"Kontrolleri elinize aldığınızda daha önceki Arkham oyunlarına çekirdekten bağlı" ya sorun da bu.hiçbir yenilik falan göremedim ben oyunda.dövüş animasyonları falan aynı Arkham City'le

Sherlock69

19.6.2013 15:07:47

0
Nedense pek inanmadım.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız