Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Gotham Knights ve Suicide Squad Oyunları için Alan Adı Kaydı Yapıldı [Güncelleme]

 
Güncelleme: İki oyun da Eurogamer tarafından doğrulandı.

Batman Arkham Origins geliştiricisi Warner Bros. Games Montreal yeni Batman oyunu Gotham Knights ve Batman Arkham Aslyum, City ve Knight geliştiricisi Rocksteady ise Suicide Squad oyunu üzerinde çalışıyor.
 
İki oyun da yeni nesil için geliştiriliyor ve 22 Ağustos'ta DC Fandom etkinliğinde kısaca gösterilecek. 
 
Orijinal Haber: Warner Bros. Interactive Entertainment yeni Batman oyunu ve Suicide Squad oyunu duyurularına hazırlanıyor gibi görünüyor.

Suicidesquadgame, gothamknightsgame ve suicidesquadkillthejusticeleague alan adı (domain) kayıtları yapıldı.

Kayıtlar MarkMonitor tarafından yapılmış. MarkMonitor ayrıca WB Games resmi websitesinin alan adının sahibi olduğu için bu oyunların kayıtlarının arkasında Warner Bros. Interactive Entertainment olduğunu söyleyebiliriz.

Jason Schreier, Mart ayında yaptığı haberde, Warner Bros. Interactive Entertainment'ın E3'te yeni Batman oyunu ve Rocksteady'nin bir sonraki projesini duyurmayı planladığını belirtmişti. E3 iptal edilince duyurular da ertelendi. Warner Bros. Games Montreal'in yeni Batman oyunu üzerinde çalıştığı neredeyse kesin. Gotham Knights onların geliştirdiği oyun olsa Suicide Squad da Rocksteady'nin oyunu gibi görünüyor.

Oyunların resmi duyurularını muhtemelen DC Fandom etkinliğinde göreceğiz. Etkinlik 22 Ağustos'ta düzenlenecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal Batman Arkham City Arkham Asylum Arkham Origins Rocksteady Warner Bros Warner Bros. Games Montreal
F.E.A.R. 2: Project Origin Türkçe Yama Yayınlandı Civilization VI Battle Royale Moduna Zombiler, Uzaylılar ve Sean Bean Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Hudson51

22.6.2020 22:33:00

0
Umarım Square Enix gibi loot shooter vs batağına düşmeden harika açık dünyalı ve hikayeli oyunlar çıkarırsınız ki her iki ekipte dünya tasarımı olarak oldukça deneyimli. Güzel bir şeyler çıkar umarım.

Geldimmigordun

22.6.2020 15:28:01

+1
Umarım Suicide Squad oyunu online mmo battle royal olmaz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Batman: Arkham Origins ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
59 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız