Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WarnerMedia CEO'su Tenet'in Başarısızlık Olduğunu Kabul Etti

 
 
Mart ayından bu yana tüm dünya salgın ile mücadele ettiği için birçok filmin yapımı ertelendi, birçok yapımın da vizyon tarihi ertelendi. Yılın erken vakitlerinde salgın başladığı için de özellikle film sektörü bu durumdan oldukça olumsuz etkilendi.
 
En çok olumsuz etkilenen ve beklenen filmlerden biri de başarılı yönetmen Christopher Nolan'ın yeni filmi Tenet'ti. Yılın en çok gişe bekleyen filmlerinden biri ne yazık ki beklentinin çok altında kalmıştı ve çoğu büyük stüdyoya tekrar filmlerini ertelemesi kararı aldırtmıştı.
 
Sinemaların yarı kapasite ile çalıştığı ve hala bazı ülkelerdeki sinemaları kapalı olduğu sırada yayına giren Tenet, stüdyoyu biraz üzmüş gibi. Geçtiğimiz günlerde konuşan WarnerMedia CEO'su John Stankey, Tenet'in gişesinin bir başarısızlık olduğunu kabul etti.
 
İzleyicilerin büyük bir kısmı Tenet'in dijital olarak yayınlanmasını istese de stüdyo birkaç kez filmi ertelemiş, sonrasında da salgının ortasında filmi sinemalarda yayınlamıştı. Önümüzdeki dönemde salgın yok olmaya yaklaşmadıkça da diğer büyük filmleri sinemalarda göremeyecek gibi duruyoruz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri tenet vizyon tarihi oyuncular fragman ne zaman Christopher Nolan
Shazam 2'ye 3 Yeni Karakter Eklendi Netflix'in Yeni Animasyon Filmi Over The Moon Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

einhander

24.10.2020 16:25:17

0
bende merakla beklıyordum ama rısklı oldugunu dusundugum ıcın gıtmedım. 2021 yaz aylarına erteleselerdı kımsenınde sesı cıkmazdı dıye dusunuyorum.

BSC Misafiri

24.10.2020 10:28:53

0
Saçma bir film Nolan değil kim olursa olsun kendisini seyircinin üstünde göremez onlara fizik profesörüymüş gibi avranamaz insanlar film seyretmeye gidiyor fizik problemi çözmeye değil Nolan daha bunu kavrayamamış.

metOO93

24.10.2020 01:03:53

0
Salgından dolayı bence. Normal zaman olsa Christopher Nolan ismi bile yeterdi.

Firoles

23.10.2020 19:59:23

0
Gerçekten fazla abartıydı daha doğrusu bizlerin anlama kapasitesinin fazla üstündeydi ve bu da iticiliğe yol açtı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız