Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer: Vermintide'a Ücretsiz ve Ücretli Olmak Üzere Yeni DLCler Gelecek


      Fatshark'ın geliştirdiği co-op odaklı Warhammer oyunu Warhammer: Vermintide bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde çıkışını yaptı. Türü seven oyuncuların beğenisini toplayan yapımın geleceği hakkında yeni detaylar paylaşıldı.
 
       Geliştirici ekip oyunun Steam forumu üzerinden "Önümüzdeki yıl oyuna pek çok yeni içerik ekleyeceğiz. Elimizde, dünyasında sonsuz olasılıkların bulunduğu sağlam bir oyun var. Ücretsiz ve ücretli DLCler olmak üzere yeni içerikler ekleyeceğiz. Aynı zamanda bu içeriklerin oyunun kitlesini ikiye bölmeyecek şekilde ayarlamaya özen göstereceğiz."
 
      DLC planlarının yanında geliştirici ekip Twitter üzerinden oyun için mikro ödeme sisteminin gelmeyeceğini kesin bir dille açıkladı. Umarız zamanla geliştirici ekibin mikro ödeme sistemi hakkındaki görüşleri değişmez ve ikinci bir Payday 2 vakası yaşamayız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer.com Warhammer End Times Warhammer: End Times Fatshark PC PS4 Xbox One co-op 4 kişilik
Batman: Arkham Knight'ın PC'ye 'Yeniden' Çıkış Tarihi Açıklandı DirectX 12 Desteğiyle Çıkan İlk Oyun: Ashes of the Singularity

Patren

25.10.2015 12:05:27

0
1 dlc yi ücretsiz diğer hepsini ücretli yapmazlar inşallah
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer: The End Times - Vermintide
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız