Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer: Vermintide II Denuvo Kullanmayacak

 
   Fatshark ortak kurucusu ve CTO (Teknolojiden Sorumlu Başkan) Rikard Blomberg, Warhammer: Vermintide II'nin Denuvo anti-tamper teknolojisini kullanmayacağını doğruladı.
 
   "Hayır. Yapabileceğimiz en iyi oyunu oluşturmak için oyuncularımızla birlikte çalışmak oyun geliştirme felsefemizin önemli bir parçasıdır; topluluk geribildirimlerini dinlemek, oyuncu-oyuncu etkileşimini teşvik etmek, modding'i teşvik etmek ve ödeme duvarı DLC politikası bulunmaması için elimizden gelenin en iyisini yapmak." dedi Dark Side of Gaming'e konuşan Rikard Blomberg. "Oyuncularımıza iyi bir deneyim ve açık iletişim sağladığımız sürece, sadık kalacaklarına ve daha fazlasını sağlamamız için destek vereceklerine inanıyoruz. Denuvo bu durumda gereksiz ve bizim felsefemize ters olurdu." 
 
   Warhammer: Vermintide II 2018'in ilk çeyreğinde konsollar ve PC için çıkacak.

   Oyunun tanıtım yazısı şu şekilde: "Vermintide geri dönüyor... Ama, bu sefer daha karanlık, daha kanlı ve çok daha hareketli! Warhammer: Vermintide 2 çok beğenilen Vermintide'ın devamı niteliğindedir. Savaşın yıkımına uğramış Warhammer Fantasy Battles dünyasının apokaliptik End Times sürümüyle, çığır açan yakın dövüş aksiyonuna ve vahşet dolu katliamlara geri dönüş vakti geldi. Şeytani ve yıkıcı Chaos ordusu ile ardı arkası gelmeyen Skaven çeteleri güçlerini birleştirdi. Bu devasa tehdidi ortadan kaldırmak için 5 kahramanımızın tamamı meydanlara geri döndü. Bitmek bilmeyen katliamlardan sağ kurtulabilmek için takımınla birlikte canla başla mücadele etmeye hazırlan. 15 farklı kariyerden birini seç, yetenek ağaçlarını geliştir, kendi stilini yansıtan silahları seç, sayısız dehşet verici seviyede savaş ve Kahramanlık Sistemini etkinleştirerek kendini sına. Ezici mağlubiyet ile zafer arasında duran tek şey sen ve müttefiklerin. İmparatorluğun kaderi sana bağlı."

Bu haberin bağlantısı
URL
Warhammer End Times Warhammer: End Times Fatshark PC PS4 Xbox One co-op 4 kişilik
Romancing SaGa 2 Bugün PS4, Xbox One, Switch, PS Vita ve PC için Çıktı Devil May Cry HD Collection 4K Çözünürlük Desteklemeyecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer: The End Times - Vermintide
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız