Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Romancing SaGa 2 Bugün PS4, Xbox One, Switch, PS Vita ve PC için Çıktı

 
   Romancing SaGa 2 bugün itibariyle PlayStation 4, Xbox One, Switch, PS Vita ve PC (Steam ve Windows 10) platformları için çıkış yaptı.
 
   Romancing SaGa 2'nin yeni versiyonu PS Vita (Japonya'da önceden çıkmıştı), iOS ve Android versiyonlarından port edildi. Grafikler her bir platform için yeniden düzenlendi. PlayStation 4 versiyonu PS Vita versiyonu ile cross-save, Xbox One versiyonu da Windows 10 versiyonu ile aynı desteği sunuyor.
 
   Fiyatlandırmaya bakacak olursak oyun PlayStation Store'da 73,99 TL (PS Plus abonelerine 59,19 TL), Microsoft Store'da 71,25 TL (İndirimli olarak 57,00 TL), Steam'de 40 TL (İndirimli olarak 32,00 TL) ve Nintendo eShop'ta $19.99.
 

   Varennes Empire'ın tahtına otur ve Seven Heroes'a karşı yapılan cesur savaşta kuşak kuşak hükümdarları kontrol et. Milyonlarca satan SaGa RPG serisinin bir özelliği olan dinamik serbest biçimli senaryo sistemi, imparatorluk varisleri evresinde farklı kahramanları kontrol etmeni ve yaptığın eylemlere göre ulusun değişen tarihini deneyimlemeni sağlıyor.
 
• Serinin 1993'teki başarısının temel taşı olan sürükleyici anlatımı tecrübe et.
• Yeni savaş teknikleri öğrenmek ve bu tekniklerde ustalaşmak için hararetli savaşlarda silahlar ve dövüş sanatlarını kullan.
• Varennes Empire'ı geliştirmek için her karakter niteliğinden faydalan, yeni savaş düzenleri öğren, büyüler hazırla ve silahlar yap.
 
   Romancing SaGa serisi ile ilişkili bir başka haber ise, Square Enix mart ayında duyurulan Romancing SaGa 3 remaster versiyonunun %60-70 oranında tamamlandığını söyledi.

   Romancing SaGa 2 fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Darksiders III için Bir Buçuk Dakikalık Oynanış Videosu Warhammer: Vermintide II Denuvo Kullanmayacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

olağan_şüpheli

28.12.2017 11:00:09

0
bu konsollarda oyunlar neden bu kadar pahalı yahu.

BSC Misafiri

16.12.2017 12:08:38

0
Oyun eski kült klasiklerden fakat bu fiyatlar çok yüksek. Ederi maximum 30 tl.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız