Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K Dawn Of War II: Retribution Geliyor!

    
 
     Homeworld, Company of Heroes ve Warhammer 40K serileriyle gönlümde çok ayrı yeri olan bir firmadır Relic Entertainment. Yaptıkları 'en iyi' şeyi yapmayı sürdüren firma, geçtiğimiz günlerde Warhammer dünyasına tekrar döneceğimizin sinyallerini verdi. Dawn Of War II için 'Retribution' adlı ek paketi duyuran Relic, savaşın bitmesini hiç istemiyor gibi.
 
     Bir önceki ek paket ile biten hikayenin 10 yıl sonrasını anlatacak olan Retribution' ın göze çarpan ilk yeniliği hikayeyi bütün ırkların gözünden oynayabileceğimiz oluşu. Şu an için sadece Orc' lar kesinşemiş olsa da, yapımcı Jeff Lydell' in söylediğine göre hikaye tüm ırkların perspektifinden oynanabilecek.
 
     Şu an için hakkında daha fazla bilgi ve kesin bir çıkış tarihi verilmeyen Warhammer 40K Dawn Of War II: Retribution' ın 2011 senesi içerisince piyasada olması gerekiyor. Tabii ki sadece PC için.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Warhammer 40.000 : Dawn of War 2 Chaos Rising Relic Entertainment PC Strateji THQ
Mass Effect 2'nin PS3 Versiyonu Dopdolu Geliyor 1.80 Metre Boyunda Snake Mankeni

M3rett0

25.10.2010 17:02:44

0
Oyunla ilgili tonlarca haber,ekran görüntüsü ve video yayınlandı ama bu sitede hiçbiri yok.Editörler bu oyuna pek önem vermiyor galiba...Oyun diyorum ek paket değil çünkü asıl oyundan bağımsız bir oynanışa sahip olacak ve asıl oyundaki ırklarıda barındıracak...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40.000: Dawn of War II - Chaos Rising
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız