Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr Ultimate Edition Yeni Nesil Konsollara Geliyor

 
 
Yayıncı Nacon ve geliştirici NeocoreGames, 27 Ekim'de PlayStation 5 ve Xbox Series için aksiyon rol yapma oyunu Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Ultimate Edition'ı yayınlayacağını duyurdu.
 
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr Ultimate Edition, daha önce yayınlanmış 25 indirilebilir içeriğin tamamını (DLC) ve ayrıca aşağıdaki gelişmiş özellikleri içerecek: 
 
- Yerel 4K çözünürlük desteği
- Daha yüksek çözünürlüklü dokular
- Geliştirilmiş fizik
- Çapraz nesil çok oyunculu modlar
- PlayStation 5'te DualSense denetleyicisini tam olarak kullanma
 
Yeni oynanabilir sınıf Sororitas, PlayStation 4 ve Xbox One dahil tüm konsollara daha sonraki bir tarihte indirilebilir içerik olarak geliyor. Sororitas sınıfı oyuna yeni mekanikler ve eşya türlerini de getirecek. 
 
Sen bir Engizitörsün ve Imperium'un en güçlü ajanısın. The Incredible Adventures of Van Helsing'in yaratıcıları tarafından geliştirilen bu oyunda kale-manastır Martyr'i sıkı sıkı ara ve duvarlarının arkasında gizlenmiş Kaostan temizle. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer Warhammer 40K Inquisitor Neocore Games Van Helsing PC PS4 Xbox One Action RPG
EA, WILD HEARTS için 7 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınladı Dragon Ball Z: Kakarot, 2023'te Yeni Nesil Konsollara Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Inquisitor
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız