Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Darktide'ın Xbox Series Sürümü Ertelendi

 
 
Fatshark tarafından oyunculara sunulan çok oyunculu nişancı aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Darktide'ın Xbox Series sürümü ertelendi. Xbox Series sürümünün yanı sıra sezonluk içerikler de ileri bir tarihe alındı. Bunun arkasında ise PC sürümünü oynayan oyunculardan alınan geri bildirimler yer alıyor.
 
Erteleme hakkında ekip bir açıklama yaptı
 
 
 
Hem içeriğin hem de Xbox Series sürümünün ertelendiği oyun hakkında ekip bir açıklama yaptı ve bu açıklama kapsamında şunları belirtti: "Fatshark ekibi olarak sizlere keyif alabileceğiniz bir oyun deneyimi sunmak istiyoruz. Warhammer 40,000: Darktide oyununda yapmak istediğimiz temel husus sizi saatlerce değil haftalarca oynamaya devam ettirecek içerik sunmak. 
 
Önümüzdeki birkaç ay boyunca geri bildirimlere odaklanacağız. Özellikle eksiksiz bir zanaatkarlık ve daha ödüllendirici bir ilerleme sistemini sizlere sunmak istiyoruz. Bunun yanı sıra oyun kararlılığı ve performans optimizasyonu üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu durum aynı zamanda sezonluk içeriğin ve Xbox Series X|S sürümünün gecikeceği anlamına geliyor."
 
Warhammer 40,000: Darktide, 30 Kasım 2022'de Steam ve Microsoft Store aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Xbox Series sürümünün de "kısa bir süre sonra" piyasaya sürülmesi planlandı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer 40 000: Darktide Fatshark Xbox Series X PC
The Day Before Tekrar Ertelendi! Yeni Çıkış Tarihi Açıklandı Romantik Görsel Roman Kanon, Japonya'da 20 Nisan'da Switch'e Geliyor

BSC Misafiri

26.1.2023 16:16:51

0
Bu son zamanlarda oyun yapımcıları testerlar'a para vermek yerine, bedavadan oyuncuları tester olarak çalıştırıyor gibi hissetmeye başladım.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40,000: Darktide
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız