Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warframe, Playstation 4 için Duyuruldu


     Sony'nin bağımsız geliştiricilerle olan yakın ilişkisi bir oyunu daha Playstation 4 platformuna kazandırdı. Digital Extremes'in free-to-play oyunu Warframe, konsollarda sadece PS4 için çıkacak.
 
     Ninja Gaiden ile Mass Effect'in bir araya gelmesi olarak tanımlanan Warframe'te hem yakın dövüş silahlarını, hem de ateşli silahları kullanıyoruz.Oldukça hızlı ve eğlenceli bir yapıya sahip oyun PC kullanıcılarının beğenisini kazanmıştı.
 
    Geliştiricinin açıklamalarına göre Sony, kendilerine büyük destek sundu ve her zaman isteklerini olumlu karşıladı. Bu nedenle Warframe'in konsollarda sadece Playstation 4 için çıkacağı ve 1080p oyun keyfi sunacağı açıklandı. Sony'nin son dönemlerde bağımsız geliştiricilere yakınlık göstermesi daha çok sayıda oyunu bu platforma taşıyacak gibi görünüyor.
 
     Warfarme, Playstation 4'ün çıkış oyunlarından birisi olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
digital extremes warframe free to play f2p oynaması ücretsiz oyun ücretsiz oyun unreal tournament pc PS4
Dragon's Dogma Quest PS Vita için Duyuruldu Firefall'un Açık Betası 7 Haziranda Başlıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

5.6.2013 15:31:52

0
sony hem bağımsız yapımcılara gem f2p yapımcılarına böyle kucak açması hem yapımcı dostu hem oyuncu dostu oldugunu gösteriyor.. ve konsollarının oyun odagından şaşmaması yapımcılar için daha fazla bir avantaj

.Hawx

5.6.2013 14:44:58

+1
Sony F2P'e çok yükleniyor.Görünüşe göre sadece aleti bile alsak yine de oynayacak oyunumuz olacak.

Alpins951

5.6.2013 11:48:24

+1
1080p 60 fps olsa daha da iyi olur

BSC Misafiri

5.6.2013 11:30:27

+1
Gamerhand aklimdan gecenleri soylemis..

GamerHand

5.6.2013 11:25:43

+6
O degilde fazla geriye gitmeyin yorumlari hatirlayin. PS3 kullananlara keriz, PS4 icin olumlu haber ciktiginda ukala sekilde asagilayanlar tek tek ya isim degistirdi ya ortadan kayboldu. Her PS haberinde 'kedidir o kedi' diye dalga gecenlerden tutun, Xbox'u fakirin dostu zenginin dusmani gostermeye calisanlara kadar. Hepsi simdi bir kosede ufacik bir umutla E3'u bekliyor. Ama ayni zamanda korkularida goZ onune geliyor. Sony'nin Ladt of Us ve Beyond ile bugunden insanlari yeni nesile hazirlarken ve daha e3 gelmemisken bu kadar cok oyun ve yapimci destegini arkasina almasi o dereyi gormeden pacayi sivayan kitleye adeta namus tokati gibi vuruyor. Oyun oynamayi siyasete doken, oyunculugu 10 liralik dual layer DVD ve torrentten ibaret gorup bunu destekleyen cihazlarin fanatikligini yapanlar bugun ortada kalmis sekilde susuyor. Cok hakaretler yedik enayi gozuyle bakildik ya hepsinin ustune su gunleri gordum ya birseye yine inandim. Allahin adaleti iste sopasi yok :) Konuyla alakasiz gorunsede aslinda alakali. Artik tek bekledigin sey var Battlefield 4'un PC versiyonu ile ayni olmasi. 1080P 30Fps olsun ve ayni detay seviyesini versin. Harita ayni olsun, efektler ayni olsun. Baska bisey istemiyorum. O zamana sakliyorum son yorumumu... Telefondan yazdim arkadaslar hatalar varsa affiniza.

K.Dot

5.6.2013 11:10:27

+1
Multiplatformda üstünlüğü ve F2P sektörünün desteiğini aldıktan sonra kimse tutamaz Sony'i.zaten çıkan exclusiveler de ortada...

aykut291

5.6.2013 11:03:08

+1
Sony busefer çok ciddi saldırıyor ve bomba gibi geliyor. Ps4 daha başında beri herkez tarafından olumlu etki bıraktı. hem yapımcılar hemde oyuncular tarafından daha ben ps4 hakkında ciddi sayılacak bir eleştiri yargı görmedim. Sony fırtına öncesi sesizliğini korumaya devam ediyor. Bakalım E3 de neler duyurucaklarını çok merak ediyorum eğer aklımdan geçen düşündüğüm oyunları duyurursa varya ortalığı süpürür. Zaten ps4 tanıtımında yapıcaklar Sony o konuda çok güveniyorum çünkü ps3 de kendilerini kanıtladılar ps4 süper bir tasarımla çıkacağına inanıyorum öyle güzel olucakki xbox one tipine bakıcaz bide ps4 tipine bakıcaz.

BSC Misafiri

5.6.2013 10:52:12

+2
Sony oyun bakımında her zamanki gibi Microsoft'a göre exclusive olarak daha dolu dolu ve daha kaliteli yapımlar kazandıracak PS4'e.Zaten PS4'ün günümüzdeki en iyi PC'lerden bile kat kat üstün olan donanımı bunu kolaylaştırıyor.Microsoft'un bana göre bu nesildeki en büyük hatası konsola fazlaca multimedya özellikleri ekleyip donanım bakımından PS4'ten çok geri kalması.Öyle ki çoğu oyunların Xbox One'da 720p ve 60 fps,PS4'te ise 1080p 60 fps oynatılacağını söyleyen firma ve analizciler var.Konsolun asıl amacı oyundur bence multimedya özellikleri değil.Ayrıca zaten Sony PS4'e gerekli tüm multimedya özelliklerini fazlasıyla eklemiş.Bir de DualShock 4'e ekledikleri yeni butonları ve özellikleriyle oyun dünyasında yeni bir dönem başlatmış.Kutluyoruz seni Sony!

Nightmare_00

5.6.2013 10:26:45

+2
Sony oyun çeşitliliği ve fazlalığı anlamında PS1-PS2 dönemindeki konumunu PS4'de kazanacak gibi görünüyor.

Tokuchi Toua

5.6.2013 10:04:14

+2
Yeni nesilde sony f2p yapımları bünyesinde bolca bulunduracak gibi,Blacklight,warframe falan.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warframe
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız