Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warframe Artık Çapraz Platform Desteğine Sahip

 
 
Digital Extremes tarafından geliştirilen ve 2013 yılında yayınlanan oynaması ücretsiz looter - shooter aksiyon rol yapma oyunu Warframe için yeni bir destek eklendi. Bu destek sayesinde PC oyuncuları artık PlayStation, Xbox ve Nintendo Switch'te arkadaşlarıyla beraber oynayabiliyor.
 
Warframe artık çapraz platform desteğine sahip 
 
 
 
Digital Extremes tarafından Warframe oyununa dahil edilen Platformlar Arası Oyun desteği Seçenekler Menüsünden açılıp kapatılabiliyor. Özellik etkinleştirildiğinde oyuncu adlarının yanında bir simge gözüküyor. Bu sayede o oyuncunun hangi platformdan oyunu oynadığı görülüyor.
 
Çapraz platform desteği sayesinde oyuncular artık birbirleriyle sohbet edebiliyor, takımlara katılabiliyor ve Origin Sisteminde yer alan diğer oyuncular ile çeşitli görevlere giriş yapabiliyor. 
 
Digital Extremes öte yandan Çapraz Platform Kayıt sistemi üzerinde de çalışıyor. Bu isteğe bağlı hizmet, oyuncuların ilerlemelerini bir platformdan diğerine taşımasına olanak tanıyor. Bu özelliğin ne zaman geleceğine dair herhangi bir bilgi bulunmuyor.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming digital extremes warframe free to play f2p oynaması ücretsiz oyun ücretsiz oyun unreal tournament pc PS4
Hayatta Kalma Korku Oyunu Greyhill Incident, 2023'te Geliyor Star Wars Jedi: Survivor'ın Çıkış Tarihi Açıklandı

BSC Misafiri

6.12.2022 10:45:42

0
Warframe'i ilk çıktığından beri sürekli oynamaya zaman bulamasam da güncelleme notlarını yakından takip eden birisi olarak bu habere çok sevindim. Bu tür free to play oyunlarının hepsinin tam performansını sağlaması amacıyla cross platform'u kesinlikle desteklemesi lazım hele bu kadar eski bir oyunun oyuncuların save'lerinde kayıp yaşamadan bu desteği verebilmesi için çok çalıştığına eminim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warframe
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız