Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warcraft ve Warcraft 2 GOG Üzerinde Satışa Sunuldu

 
Orijinal Warcraft ve Warcraft 2; genişleme paketleri Tides of Darkness ve Beyond the Dark Portal ile birlikte GOG üzerinde satışa sunuldu. Warcraft: Orcs & Humans $5.99 ve Warcraft 2 $9.99. İki oyunun da yer aldığı paket ise $14.99.
 
Warcraft: Orcs & Humans’ın GOG.com sürümü, günümüz işletim sistemleriyle uyumlu çalışmak üzere optimize edildi.
 
Benzer şekilde, Warcraft II’yi GOG.com üzerinden satın alanlar oyunun iki farklı versiyonuna sahip olacak. Bu versiyonlardan biri yüksek çözünürlüğü destekliyor ve LAN bağlantıları aracılığıyla çok oyunculu oynanışa olanak tanıyor. Warcraft II’nin klasik versiyonu ise orijinal SVGA grafiklere sahip ve Battle.net’in klasik sürümü üzerinden matchmaking olanağı sunuyor.
 
CD Projekt ve Blizzard Entertainment bu ayın başlarında da orijinal Diablo oyununu GOG'a getirmişti. Diablo da Warcraft 2'de olduğu gibi GOG'da iki ayrı versiyona sahip.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER
PS4 Sistem Yazılımı Güncellemesi Versiyon 6.51 Yayınlandı Dreams 16 Nisan'da Erken Erişime Açılacak

BSC Misafiri

28.3.2019 21:54:24

+1
bethesda elder scrolls un 25 yıl şerefine bedava morrovind tüm ek paketleri dahil veriyor. blizzard 25 senelik oyunu 15 dolara satma peşinde birde kendi site/platformundan değil başka biri ile partnerlik yaptırıp. yani blizzard balance ım olduğu halde alamıyorum. böyle rezil paragöz açgöz bir firma oldu..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız