Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dreams 16 Nisan'da Erken Erişime Açılacak

 
Yayıncı Sony Interactive Entertainment ve geliştirici Media Molecule Dreams'in 16 Nisan'da PlayStation 4 için erken erişime açılacağını duyurdu.

Erken erişim sürümü $29.99 fiyattan satışa sunulacak. Ön sipariş olmayacak ve sadece limitli sayıda oyuncu çıkış gününde oyunu PlayStation Store üzerinden satın alabilecek. Erken erişim sürümünü satın alan oyuncular oyun çıktığında tam sürüme herhangi bir ekstra ücret ödemeden sahip olabilecek.

Erken erişim sürümü oyunun tam sürümündeki tüm içerikleri içermeyecek ancak geliştirici Media Molecule'ün oyunu geliştirirken her gün kullandığı araçlara %100 erişim imkanı sunacak. Tam sürüm çıkana kadar erken erişim sürümüne düzenli olarak yeni özellikler, eğitici içerikler, arcade seviyeler ve çok daha fazlası eklenecek. Kaydedilen ilerleme tam sürüme aktarılabilecek ve sanal gerçeklik modu bu sürümde bulunmayacak.

Yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Dreams Media Molecule Little Big Planet Sony PS4
Warcraft ve Warcraft 2 GOG Üzerinde Satışa Sunuldu Risk of Rain 2 Steam'de Erken Erişime Açıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dreams
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız