Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

WRATH: Aeon of Ruin Steam'de Erken Erişime Açıldı

 
Duke Nukem 3D, Prey ve Max Payne'in yaratıcıları 3D Realms, Quake-1 teknolojisi ile geliştirilen karanlık fantezi korku birinci şahıs nişancı oyunu Wrath: Aeon of Ruin'in bugün itibarıyla Steam'de erken erişime açıldığını duyurdu. %5 indirimle 47,50 TL'den satışta. WRATH Aeon of Ruin + Ion Fury Complete Your Set ise 78,75 TL.

PlayStation 4, Xbox One ve Switch versiyonlarının 2020'de çıkması planlanıyor.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sen Yabancı'sın. Eskimeyen Deniz'in akıntılarında sürüklenirken şimdi kendini ölmekte olan bir dünyanın kıyılarında buldun. Boğucu karanlığın arasından beyazlara bürünmüş Kayıp Ruhların Rehberi adlı bir figür karşında beliriyor ve seni Eski Dünyanın Muhafızlarından kalanları avlamakla görevlendiriyor. Antik harabeleri keşfetmek, kayıp sırları açığa çıkarmak ve derinlerde gizlenen korkularla mücadele etmek için bu engin ve kasvetli yolculuğa başlamalısın.

Efsanevi Quake 1 teknolojisi ile geliştirilen WRATH, 90'ların en sevilen oyunlarından ilham alıyor. WRATH, zamanın eskitemediği DOOM, QUAKE, DUKE NUKEM 3D, BLOOD, UNREAL ve HEXEN gibi klasik oyunların tasarımını benimsiyor ve bunları 21. yüzyıla taşıyor.

9 olağanüstü güçte silah ve 10 kuvvetli eşya ile antik mahzenlere, su altı harabelerine, lanetli tapınaklara ve ıssız ormanlara dalarak düşmanlarını öldürmelisin. Ancak karşılaşacağın bu düşmanları küçümseme; sayıları fazla ve güçleri yüksek. Bu tehlikelere karşı koymak istiyorsan zekanın da en az kılıcın kadar keskin olması gerek.

WRATH'ın dünyası etkileyici savaş mekanikleri, kapsamlı mekanlar ve büyüleyici hikayelerle dolu. Aynı ilham aldığı oyunlardaki gibi özgün ve mest edici bir deneyim yaşatmak adına her unsur ustalıkla birbirine bağlandı.
 
• Quake topluluğunun uzman üyeleri tarafından oluşturulmuş, karanlıklarda saklı geniş bir dünyada dolaş.
• 3 merkez bölgeyi ve düşman ordularıyla, hikayelerle ve antik sırlarla dolu ve birbiriyle bağlantılı 15 muazzam seviyeyi keşfet.
• Birden fazla atış modu bulunan 9 ölümcül silahla kendi yolunu çiz.
• Düşmanını tanı. Gölgelerde gizlenen ve kana susamış birçok korkutucu tehlike var.
• Büyük güçlere sahip eşyalar dünyanın karanlık bölgelerinde saklı. Onları bul ve düşmanlarına karşı egemenlik kur.
• Efsanevi Quake 1 teknolojisi ile geliştirilen WRATH, her yönüyle özgün ve klasik bir FPS.
• Kendi dünyalarını yarat. WRATH, en baştan kolayca modlar kullanılabilecek bir şekilde tasarlandı. Kendi seviyelerini, silahlarını ve karakterlerini oluştur. İlk günden itibaren WRATH'ın geliştirilmesinde kullanılan araçlar herkesin kullanımına açık olacak.
• Ünlü QuakeWorld ağ kodu ile desteklenen klasik Çok Oyunculu oyun modlarında arkadaşlarınla mücadele et.
LAN veya çevrimiçi olarak 4 oyunculu takım modunda 3 diğer arkadaşınla birlikte WRATH dünyasına hükmet.
• Andrew Hulshult (Quake Champions, Rise of the Triad, Dusk ve Amid Evil) ve Bjorn Jacobson'ın (CyberPunk 2077, Hitman, EVE Online) zihinlerinden doğan unutulmayacak bir ses manzarasının tadını çıkar. 
 
 

 
Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu WRATH: Aeon of Ruin 3D Realms 1C Entertainment KillPixel karanlık fantezi korku birinci şahıs nişancı oyunu
Immortal Planet 6 Aralık'ta PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Call of Duty: Mobile Güncellemesi Kontrolcü Desteği ve Zombi Modu Getiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Wayward Son

23.11.2019 01:42:08

0
Gazali, oyunun fiyatı 78 değil. 47.50. https://store.steampowered.com/app/1000410/WRATH_Aeon_of_Ruin/

dubtoshi

22.11.2019 21:27:43

0
Quake 1'le biraz pahalı ama olsun diyelim, belki güzel bir şey çıkar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
WRATH: Aeon of Ruin
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız