Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Visceral, Command & Conquer Serisinin Başında

 
     Visceral Games'in genel müdürü Nick Earl, EA'in kendilerini Command & Conquer serisi için seçtiğini açıkladı. Yapımcı ekip şu an geliştirdikleri Dead Space 2 ve askıya aldıkları Dante's Inferno haricinde ileride Command & Conquer serisine yeni yapımlar katacak.
 
     Earl, EA'de DICE'ın başarılı savaş FPS'leri ve BioWare'in başarılı RPG'ler geliştirmeyi üstlendiklerini ve kendilerinin de bundan sonra Command & Conquer serisini geliştirmeyi üstleneceklerini belirtti.
 
     Bu açıklamalar bir yana, yeni geliştirilecek Command & Conquer oyunlarının ne tür olacağı açıklanmadı. Visceral Games'e baktığımızda aklımıza ilk baş Command & Conquer Renegade (2002) gibi bir FPS / aksiyon oyunu geliyor. Ayrıca EA'in 2007'de duyurulan fakat 2008'de iptal edilen Tibierum diye bir shooter oyunu daha bulunuyordu. Oyun, zamanında yeterince kaliteli bulunmadığı için iptal edilmişti. Şimdi Visceral Games gibi bir yapımcı seriyi üstlenince bu tip projeler yeniden başlayabilir.
 
     Diğer yandan serinin son oyunu olan  Command & Conquer 4: Tiberian Twilight tabiri caizse tam bir hayal kırıklığı olmuştu. Fakat dediğim gibi Visceral Games, ne tür bir oyun geliştireceği konusunda bilgi vermekten kaçınıyor. Zaten oyun için daha çok uzun bir süre beklememiz gerektiğini belirtiyorlar.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dead Space 2 EA Visceral Games PS3 Xbox 360 PC Korku Command & Conquer C&C Nick Earl
Kinect için 500 Milyon $ Pazarlama Planı Var Medal of Honor'ın İlk Hafta Satışları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

22.10.2010 21:53:56

0
@Hardcore_Yunusutaro Yok artık asıl Dice mı başarısız Mirror's Edge ile gayet farklı bir oyun yarattılar,Battlefield serisine zaten laf edemezsin MoH'un da Multi'sini yaptılar sadece Single'ı eleştirildi genelde Dice FPS'de uzman aynı tür oyun yapıyorlar diyorsun da..Valla Visceral garip firma Dead Space harici oyunları fazla üst düzey olmadı hiç C&C Westwood'un yıkılışıyla beraber bitmeliydi rezil etti EA olayı..

Jack Rabbit Slims

19.10.2010 18:17:12

0
İkisini de yapmasınlar, Dante's Inferno'nun devam oyununu bekliyoruz biz.

Wayward Son

19.10.2010 01:03:48

0
Hm tabi MW2 ile Black Ops aynı senin mantığına göre :) Ama bence her 4 oyun da kendi aralarında temel farklılıklara sahipler ( Black Ops'u videolara göre yorumluyorum mecburen, tam tersi de olabilir tabi). Devrimsel bir değişim bu kadar kısa sürede kimse beklemesin. Büyük benzerlikler olacak elbet. Bunlar var diye BC2'ye çamur atmak komik, daha doğrusu objektif değil :) Mesela Moh çok bireysel bir oyun olmuş, BC2 tamamen takım çalışmasına yönelik. Zaten bu fark bile oyun dinamiklerini baştan aşağı değiştiriyor.

nForcer

19.10.2010 00:34:56

0
Bence Command & Conquer serisi bir daha yeni oyun çıkarılmamak üzere bitirilsin. EA'nın kötü oyunlarla Westwood'un yadigarını daha fazla kirletmeye hakkı yok.

ZaptoZ

19.10.2010 00:21:19

0
Değişsin ya tiberium serisi resmen rezalet...

Hardcore_Yunusutaro

18.10.2010 23:21:35

0
DİCE MI BAŞARILIYMIŞ?Bİ MİRRORS EDGE İ GÜZEL GÖRDÜM.ONDAN SONRA OYUNLARI HEP AYNI.MOH VE BF BİLE AYNI BU KADARINA DA PES DOĞRUSU
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dead Space 2
+ TAKİBE
AL
53 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız