Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Viking Temalı Açık Dünya Hayatta Kalma Oyunu ASKA Duyuruldu

 
 
Black The Fall ve Bossgard oyunlarının geliştiricisi Sand Sailor Studio, PC (Steam) için Viking temalı çok oyunculu açık dünya hayatta kalma oyunu olan ASKA'yı duyurdu. Oyunun tek oyunculu kapalı alfa testi 24 Kasım'da başlayacak. Kayıtlar şu anda oyunun resmi web sitesi üzerinden yapılabiliyor.
 
Ekip ayrıca 18 Kasım TSİ 21:00'de oyun için canlı yayın etkinliği yapacak. Bu canlı yayında geliştirici ekip oyun hakkında yeni detaylar aktaracak ve çeşitli oynanış görüntülerini sunacak. Etkinliği Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Viking temalı açık dünya hayatta kalma oyunu 
 
 
 
Büyük bir maceraya atılacağımız Aska oyunu bizlere yeni bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Sand Sailor Studio'nun kurucu ortağı Cristian Diaconescu bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları aktarıyor: "ASKA için çok heyecan verici fikirlerimiz var ancak dürüst olmak gerekirse en çok beklediğimiz şey oyunculardan alacağımız geri bildirimler. 24 Kasım'da kapalı alfa testinde ASKA'yı deneyecek olan oyuncular için gerçekten heyecanlıyız. Eşsiz bir Viking macerası yaratmak adına bu yolculukta bizimle birlikte gelecek olmanız tüylerimizi diken diken yapıyor."
 
ASKA oyunu çok oyunculu bir deneyim sunacak ve biz oyuncular olarak oyun içerisinde üretim yapabilecek, kaynaklar toplayabilecek, farklı yerlere yelken açabilecek, avlanabilecek ve büyük savaşlar içerisine girebileceğiz. Oyundaki temel amacımız hayatta kalmak ve güçlü bir Viking kabilesi kurmak. Üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip olan bu yapımda bize ait çalışanlar bulunacak ve onların her ihtiyacını karşılamak için çalışıp didineceğiz.
 
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu ASKA açık dünya hayatta kalma viking
Hayatta Kalma Korku Oyunu Level Zero için Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı Company of Heroes 3 Yeni Nesil Konsollar için Derecelendirildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız