Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Video Game Awards'da Üç Yeni Oyun Gösterilecek


     Bugün oylama süreci başlayan Video Game Awards, önceki senelere oranla daha dolu geçecek gibi gözüküyor. Yapılan açıklamalara göre Video Game Awards'da üç yeni yapım sahnelenecek.
 
     İlk verilen bilgilere göre bu yapımlardan birisi Alan Wake'in devam oyunu olacak. Daha önce Remedy tarafından onaylansa da resmi duyurusunu göremediğimiz yeni Alan Wake oyununun ismi Alan Wake 2 değil, bir ara oyun adına sahip olacak. 
 
     Alan Wake'in yanı sıra oyun dünyasının en iyi senaryolarından birisine sahip oyun serisi Metal Gear Solid'in kayıplara karışan Rising'i tekrardan gösterilecek. VGA'nın sunucularından olan Geoff Keighley Twitter üzerinden bu konu adına, "Sonunda yeniden doğuyor." açıklamasını yaptı.
 
     Video Game Awards'ın şimdilik duyurulan son sürprizinin ismi ise bilinmiyor. Keighley'in yaptığı açıklamaya göre BioWare'in yeni alt stüdyolarından yepyeni bir yapım ilk kez VGA'da gösterilecek. 
 
     Video Game Awards, 10 Aralık'da Spike TV üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Eğer izleme imkanına erişemezseniz üzülmeyin, BSC yanınızda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
video game awards spike tv bioware alan wake metal gear solid rising
Modern Warfare 3, Online Marketlerde Satışta ! DC Universe Online'ın Üyeleri Bir Günde %400 Arttı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

didymos

3.11.2011 22:35:49

0
Bioware'den ne çıksa parmaklarımı yalayarak yedim şimdiye kadar, kalite olarak hep çıtayı belli bir yükseklikte tutmuş bir firma, o nedenle merakla bekliyorum, yeni bir seridir diye ümit ediyorum. Yukarıda "Bioware bir RPG ile gelir bu sefer umarım" denmiş. Anlayamadım açıkçası. Bu adamlar zaten kendimi bildim bileli RPG yapar. Yaptıkları oyunlarda listelerde ilk 3 sırayı oynar genelde. Baldur's Gate, Kotor, Neverwinter Nights, Mass Effect, Dragon Age bir şeyler çağrıştırır belki.

On.E

3.11.2011 22:03:06

0
AW2 güzel olur aslında gayet iyi oyun bu nesil için grafikler falan ama tekdüzeliği kurtarsalar o atmosfere zengin içerik eklense inanılmaz bir oyun gelir ve en değerli Exc.lerden biri olur bakalım bu sefer başarabilirler umarım..Rising'i görmek güzel BioWare'de bir RPG ile gelir bu sefer umarım..GTA V'de gösterilebilir aslında yeni video vs..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake
+ TAKİBE
AL
44 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız