Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VentureBeat: Nintendo Switch NVIDIA'nın Maxwell Mimarisini Kullanıyor

   Nintendo'nun merakla beklediğimiz yeni konsolu Switch hakkında henüz teknik detaylar açıklanmış değil ve 13 Ocak tarihine kadar da açıklanmayacak. Ancak VentureBeat, anonim kalmayı tercih eden iki farklı kaynaktan aldığı bilgiye göre cihazın gücü ve hangi mimariye sahip olduğu hakkında bilgi verdi.
 
   VentureBeat'in haberine göre Nintendo Switch NVIDIA’nın pascal mimarisini değil onun yerine Maxwell mimarisini kullanacak ve belirtilene göre de cihaz Sony'nin orijinal PlayStation 4'ünden daha az güçlü olarak karşımıza çıkacak. 
 
   Site, geliştiricilerin Switch'in söylentilere ait 720p çözünürlüğünün altında oyunlar sunarak gelişmiş oyun performansı elde edebileceğine inanıyor. 
 
   Maxwell seçiminin sebebi ise haberde Nintendo'nun biraz aceleci davranmak ve herhangi bir erteleme olmamasını istemesi olarak belirtiliyor. Haliyle Maxwell-tabanlı Tegra yongası cihazın fiyatının da uygun olabileceğini gösteriyor.
 
   Pazar araştırmacısı Jon Peddie Research analisti bu haber üzerine Nintendo Switch hakkında şu sözleri söyledi.
 
"Nintendo'nun stratejisini bir risk olarak görmüyorum. Yatırımcılar, uzmanlar ve fanboylar Nintendo'yu Sony ve Microsoft ile karşılaştırmaya çalıştıklarında ciddi bir hata yapıyor. Nintendo, uygun fiyatı ile erişilebilir bir üründür ve performansı hiçbir zaman onlara göre önde gelen bir kriter değildir. Onlar asla teknoloji öncüsü değildirler. Nintendo'yu Sony ile karşılaştırmaya çalışmak, bir Volkswagen'i bir Corvette ile karşılaştırmak gibidir."
 
    Nintendo Switch, 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak.
 
   Nintendo Switch'in sunumu ise Türkiye saati ile 13 Ocak sabah 7'de yapılacak.  Bu sunum esnasında konsolun fiyatı, teknik özellikleri ve çıkış oyunları listesinin paylaşılması bekleniyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Shenmue III için Yeni Ekran Görüntüleri Paylaşıldı Ubisoft'un 30. Yıl Oyunları Tekrar Ücretsiz Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Redunay

17.12.2016 15:56:13

0
Adam switch i kaplumbağaya benzetmiş

Kasatka

16.12.2016 23:37:53

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

evet 5 watt harcayan ve bataryaya bağlı bir cihazla 130 watt harcayan bir cihazı karşılaştırmak çok zekice eğer kabloyu kendine sokabilecek bir deliğin varsa ve üflüyerek cihazı soğutabiliyor olsa idin haklı olurdun ve ayrıca bir şey daha ps4 228 dolaramı çıktı da haberim yok mobil teknolojinin geldiği en üst nokta bu cihazda dahası henüz yok 5 watta ps4 gücü sağlanabilse onu da yaparlardi. bir şey daha neyini karşılaştıralım biri mobil konsol opsiyonel olarak ev konsolu özelliği sunmuş diğeri safkan ev konsolu illa karşılaştırcaksan şunu da yap niye buzdolapları 3000 lira hem işlemcileri 1 ghz bile değil bu çok yanlış bence buz dolapları 1 kuruşa satılmalı malum ps4 228 dolarmış.
Fansiz olmasi benim sorunum mu ? Fan koyup az donanim kassin banane. Simdi bizim cihaz güçsüz ama bi sor neden cunki fan koymadık cihaz fazla isinmasin diye de tum bileşenlerin saat hizini en alta çektik ve ayrica fansiz olduğu için bastan tasarkarken mobile temelli bir cihaz mi yaptık diycekler savunmalarinda KI banane ? Benden para mi istiyor. O zaman bunu hak edicek. Oyle WII zamanlarinda ki gibi kandirilicak kesim yok artik (bi kac milyon nintendo fanini ayri tutuyorum ki onlarinda cihaza bakis acisi nintendo sonradan cikardigi cihazda öncesinden geri bile gitse savunacak tipler) O bi kere oldu ancak görünen o ki az is cok para isini nintendo unutamamiski wii ve sonrasinda ki 2 nesildir yine ayni taktiği uyguluyor. YEMEZLER yavrum nintemdo. El konsoluna evet ev konsoluna aslanin kara koku.

BSC Misafiri

16.12.2016 21:39:48

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri nvidianın swicth hakkındaki yazsında şöyle bir ifade geçiyor. en üstün geforce gpularla aynı mimariyi kullanıyor ve tahmin edin PASCAL
Bence de pascal kullanacak ama bu tarz söylentilerle anlık beklentiyi düşürüyorlar. 12 ocakta resmi ağızdan açıklanmadıkça hiç bir söylentiye tam inanmamak lazım.

Kevin Garnett

16.12.2016 03:16:15

0
720P'nin altında mı? Umarım birileri konsolu karalamak için bu haberleri işkembeden falan sallıyordur. Yoksa o kadar umutlandığım Switch hakkındaki heveslerim 2017'ye geçmeden bitecek.

BSC Misafiri

16.12.2016 00:40:00

0
nvidianın swicth hakkındaki yazsında şöyle bir ifade geçiyor. en üstün geforce gpularla aynı mimariyi kullanıyor ve tahmin edin PASCAL

Kennnn

16.12.2016 00:26:14

0
ne yalan söyliyim gösterdikleri Zelda switch videosu zaten bunu belli ediyordu normal ps4 gücüne az buçuk yakın bir cihaz olsaydı bunu video dan anlardınız ucuza kaçmak büyük bir hata olabilir nintendo için sonuçta hiçbir zaman rakipleri kadar iyi görünmeyecek ve bunu ilk bakışta fark edeceksiniz multiplatform oyunlar da. biraz daha pahalı yapıp biraz daha iyi görseller verseydi multiler'de büyük iş yapardı. nintendo yine nintendoluğunu yapmış. Eğer oyunlarla iyi yüklenmez ise işi zor olabilir ama pokemon falan varken satar yine bu alet 3ds gibi ona da eminim fakat işte yine insanların ilk konsol seçimi olamayacaktır.

esmerbuyucu

15.12.2016 23:35:30

0
Nintendo'nun software(oyun geliştirme) bölümü değil burada donanım tartışılıyor. Her donanımla ilgili haberde Nintendo'nun oyunlarını karıştırmak yersiz. Maxwell yerine Pascal olsa fena olmaz. Biri eskimiş mobil teknoloji diğeri ise güncel. Ki Pascal bile birkaç seneye eskiyeceğini düşünürsek ileriye dönükbir hamle olarak Pascal olmalı.

HIGHER

15.12.2016 23:20:05

0
adamlar bilerek güçsüz makine yapmışlar çünkü iyi bir cihaz yapsalar oyun maliyetleride artacak böylesi daha iyi onlar için

BSC Misafiri

15.12.2016 22:50:47

+1
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk 720p ve ps4 den en az yarı yarıya güçsüz hmmmmm , ps4 slim 228 euro bununda o zaman 114 euro olması lazım hadi eldede taşınabilirliğine bi 50 euro katalım kabaca en fazla 200 euro olması lazım en fazlaaaa
ulan ps4 çıkalı 3 sene olmuş bu yeni çıkacak adamlar almışlar ekmeğini çoktan 250 euroya satıyorlar şimdi.ona bakarsan çıktığında ps4 400 dolardı senin mantığınla ps4 pronun 1000 dolar olması lazım malum 2.5 kat güçlü gpusu.birde bu 240 dolara çıkıp 3 sene sonra 100 150 dolar olacak onu niye hesaba katmıyorsun pahalı geliyorsa bekla al sanki ps4 250 dolara çıktı.daha donanımı bile belli değil aletin başka kaynaklar pascal diyor belki adamlar şaka kandırdık diyip mali 400 le piyasa sürcek belli mi daha.almıyorsanız almayın acaba biri yapıcı açıklayıcı bir yorum yapmış mıdır diye bakıyorum her nintendo konusunda acaip tipler biri küçümse bir eda ile biri ps3 le karşılaştırır ama derdi başka çok merak ediyorsan bak araştır ya maxwell ya pascal olacağı belli ama yok adamın derdi çocukluk zannedersin aristokrat biri hiç bir ürününü almadığı firmanın batmasını ister biri laf sokmaya çalışır ps4 bazı oyunlarda native 1080p değilken üzerinde yeni oyunlar çalışacak alet niye 2k değil diye sorar aşağılar beğenmiyorsunuz anlıyorum niye her haberde çoçuk gibi takılıyorsunuz ha bunları yazanların çoğu çocuk onu biliyorum ama 20 25 yaşındaki adamlar nasıl bu kadar ergenleşiyorlar anlamak güç.

BSC Misafiri

15.12.2016 22:50:10

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Ps4 slim su an yaşadığım yerde 228 Euro. Bu cihaz ise 250 eurodan çıkıp standını bile sonradan aldırıp comple kontroller vs ile 350 doları buldurur. Analist Sony ile nintendo yu karsilastirmayin demis. Neden ki. Biri para isterken diğeri konsolu öpücükler mi veriyor. Para veriyorsa birak karşılaştırmayı sırtına bile binerim yeri geldiğinde. Cihaz martta çıkacak ama 2k dan upscale de olsa 4k veren bir cihaZ piyasada olacak ve yıl sonu native 4k veren scorpio piyasaya çıkacak ama sen arada bir konsol olarak 720p vereceksin ve karşılaştırma yapanada yapma diyeceksin. Bu cihaz için söyleyeceğim şey handlecilar için iyi bir seçimle ev konsolu isteyenler için tam bir hayal kırıklığı olucak.
evet 5 watt harcayan ve bataryaya bağlı bir cihazla 130 watt harcayan bir cihazı karşılaştırmak çok zekice eğer kabloyu kendine sokabilecek bir deliğin varsa ve üflüyerek cihazı soğutabiliyor olsa idin haklı olurdun ve ayrıca bir şey daha ps4 228 dolaramı çıktı da haberim yok mobil teknolojinin geldiği en üst nokta bu cihazda dahası henüz yok 5 watta ps4 gücü sağlanabilse onu da yaparlardi. bir şey daha neyini karşılaştıralım biri mobil konsol opsiyonel olarak ev konsolu özelliği sunmuş diğeri safkan ev konsolu illa karşılaştırcaksan şunu da yap niye buzdolapları 3000 lira hem işlemcileri 1 ghz bile değil bu çok yanlış bence buz dolapları 1 kuruşa satılmalı malum ps4 228 dolarmış.

BSC Misafiri

15.12.2016 22:50:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: blackzeros 1 tflops dediği 16 bittir o, 32 bit eşiti 0,5 tflops olur ki gucsuz! denilen ps4'un 3'te biri gucunde , geliştirici unitelerinde x1 vardı, o maxwell kullanıyor zaten tarifleri buna uyuyor ama nvidia pascal kullanılacak dedi , sanmıyorum geri donsunler, acıkcası grafik namına beklentiye girmeyin derim, su talkshowda gosterdikleri zelda filan grafik acisindan tatmin edici degildi.x2 olur umarim her ne kadar onunda 32 biti 0,75 tflops olsada , x1'le x2 arasında %50 fark var neticede ve mimari olarkda daha gelismis mimariyi hesaba katarsak bu fark dahada fazla olacaktır pratikte.ama x1'le gelirse donanım acısından hayal kırıklığı olur bana kalırsa. yeni gelecek snapdragon 835'teki adreno 540'in gucu x1'deki maxwelle cok yakın. http://www.gsmarena.com/snapdragon_835_stops_by_gfxbench_octacore_cpu_powerful_adreno_540_gpu-news-22042.php https://gfxbench.com/device.jsp?benchmark=gfx40&os=Android&api=gl&D=NVIDIA+Shield+Android+TV&testgroup=overall
Hocam güzel yorumlamışsınız. Umarım 12 ocakta Nintendo her açıdan yenilikçi ve güzel kararlar almıştır da biz oyuncuların yüzü güler. Ben bazı yönlerden eleştirilecek olsa da genel olarak beğenilen, etkileyici bir sunum ile cihazı tanıtacaklarını düşünüyorum. Fiyatı da ps4 slim fiyatını geçmez tahminim 250 dolar olur en fazla temel paketi diye düşünüyorum. Konsolu oyun oynamak için aldığımız düşünülürse bence Nintendo oyun anlamında çok memnun edecek kullanıcılarını.Zelda oyunu Switch'e özel geliştirilmedi birde çok geniş ve kapsamlı bir oyun olduğu için Switch'e çıkacak her oyunun grafikleri Zelda gibi olmaz diye düşünüyorum. Son olarakta her ne kadar switch hem ev hem el konsolu gibi çok önemli bir özelliği barındırsa da bence Switch'e el konsolu mantığıyla bakılınca daha tatmin edici bir cihaz izlenimi oluşuyor insanda.

blackzeros

15.12.2016 21:51:50

0
1 tflops dediği 16 bittir o, 32 bit eşiti 0,5 tflops olur ki gucsuz! denilen ps4'un 3'te biri gucunde , geliştirici unitelerinde x1 vardı, o maxwell kullanıyor zaten tarifleri buna uyuyor ama nvidia pascal kullanılacak dedi , sanmıyorum geri donsunler, acıkcası grafik namına beklentiye girmeyin derim, su talkshowda gosterdikleri zelda filan grafik acisindan tatmin edici degildi.x2 olur umarim her ne kadar onunda 32 biti 0,75 tflops olsada , x1'le x2 arasında %50 fark var neticede ve mimari olarkda daha gelismis mimariyi hesaba katarsak bu fark dahada fazla olacaktır pratikte.ama x1'le gelirse donanım acısından hayal kırıklığı olur bana kalırsa. yeni gelecek snapdragon 835'teki adreno 540'in gucu x1'deki maxwelle cok yakın. http://www.gsmarena.com/snapdragon_835_stops_by_gfxbench_octacore_cpu_powerful_adreno_540_gpu-news-22042.php https://gfxbench.com/device.jsp?benchmark=gfx40&os=Android&api=gl&D=NVIDIA+Shield+Android+TV&testgroup=overall

rambocuk

15.12.2016 20:54:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: alsndnz
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk 720p ve ps4 den en az yarı yarıya güçsüz hmmmmm , ps4 slim 228 euro bununda o zaman 114 euro olması lazım hadi eldede taşınabilirliğine bi 50 euro katalım kabaca en fazla 200 euro olması lazım en fazlaaaa
ya kardesim sen switch haberlerine yazma lutfen her haberde ps4 bidi bidi bidi yeter be kabak tadi verdiniz git ps4unle 2 senede 1 tane exc cikiyor oyna onlari mutlu ol insanlari rahat birak ne trollediniz
exc oyunları ve Türkçe desteği yüzünden evet ps i çok sevsemde tüm platfromlara sahibim sadece bir temenni bu bende alıcam bunu umuyorum diliyorum 200 olsun hakkı budur , kısmende olsa rakibi olan ps e bakarak bu fiyatı söylüyorum böyle olursa çok satar ve biz daha çok oyuna kavuşuruz

BSC Misafiri

15.12.2016 20:30:33

0
quote:

Orjinalden alıntı: mit_27
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Ps4 slim su an yaşadığım yerde 228 Euro. Bu cihaz ise 250 eurodan çıkıp standını bile sonradan aldırıp comple kontroller vs ile 350 doları buldurur. Analist Sony ile nintendo yu karsilastirmayin demis. Neden ki. Biri para isterken diğeri konsolu öpücükler mi veriyor. Para veriyorsa birak karşılaştırmayı sırtına bile binerim yeri geldiğinde. Cihaz martta çıkacak ama 2k dan upscale de olsa 4k veren bir cihaZ piyasada olacak ve yıl sonu native 4k veren scorpio piyasaya çıkacak ama sen arada bir konsol olarak 720p vereceksin ve karşılaştırma yapanada yapma diyeceksin. Bu cihaz için söyleyeceğim şey handlecilar için iyi bir seçimle ev konsolu isteyenler için tam bir hayal kırıklığı olucak.
Çok haklısın sonuçta online oynamak için zaten internet parası vermiyoruz gibi o interneti kullanmak için bize para ödettiren ve el konsolu başarısız oldu diye hiç umursamayan hatta Online Marketinde Korsan ve Emule edilmiş diğer oyunların satılmasına izin veren ve sadece para ödediğimiz sürece oynanabilen 'bedava' oyunlar sağlayan bir firma daha iyi!
hahaha bravo yorum budur :)

mit_27

15.12.2016 20:13:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka Ps4 slim su an yaşadığım yerde 228 Euro. Bu cihaz ise 250 eurodan çıkıp standını bile sonradan aldırıp comple kontroller vs ile 350 doları buldurur. Analist Sony ile nintendo yu karsilastirmayin demis. Neden ki. Biri para isterken diğeri konsolu öpücükler mi veriyor. Para veriyorsa birak karşılaştırmayı sırtına bile binerim yeri geldiğinde. Cihaz martta çıkacak ama 2k dan upscale de olsa 4k veren bir cihaZ piyasada olacak ve yıl sonu native 4k veren scorpio piyasaya çıkacak ama sen arada bir konsol olarak 720p vereceksin ve karşılaştırma yapanada yapma diyeceksin. Bu cihaz için söyleyeceğim şey handlecilar için iyi bir seçimle ev konsolu isteyenler için tam bir hayal kırıklığı olucak.
Çok haklısın sonuçta online oynamak için zaten internet parası vermiyoruz gibi o interneti kullanmak için bize para ödettiren ve el konsolu başarısız oldu diye hiç umursamayan hatta Online Marketinde Korsan ve Emule edilmiş diğer oyunların satılmasına izin veren ve sadece para ödediğimiz sürece oynanabilen 'bedava' oyunlar sağlayan bir firma daha iyi!

InViSiBLePLaYeR

15.12.2016 20:11:29

0
Konsolun gücü bir kenara eğer başarılı oyunlar çıkarsa bu konsol Wii'nin başarısını elde edebilir. Ayrıca mobil bir konsol özelliğine sahip olduğu için batarya performansı da önemli eğer 5 saat gibi bir ekran süresi alması gerek diye düşünüyorum.

BSC Misafiri

15.12.2016 19:59:37

0
Wolksvageni biraz eziklemişler ama wv çok büyük bir otomobil markası audi porsche bugatti gibi markalar wolksvagene aittir ayrıca vwninde oldukca lüks modelleri vardır mesela birçoğunuz volkswagen pheatonu bilmez türkiyeye getirilmiyor ve en düşük modeli 3.0motordan baslıyor audi a8 gibi modellerle kapısıyor....

ScottishJR

15.12.2016 19:46:12

+3
suraya Nintendo yu sadece Wii ile taniyanlar bos bos yorum yazmasin.Wii zamaninda 12 glflopstu ilk cikan XBOX 20 glflosken.yani last gen konsoldan daha gucsuzdu.ama buna ragmen Nintendo bu donanimi inanilmaz kullanarak harika oyunlar yapti.Wii U 350 glflops olmasina ragmen 0.7 tlflops olan Mario Kart 8 i acabilen bir konsol.yani Nintendo konsolun gucunu sonuna kadar kullanabiliyor bu konuda.Switch 1 tlflops olsa bile PS4 te goremedigin gorselligi bu konsolda Nintendo cok rahat gosterebilir.kimse boyle sacma seylere takilmasin.

esmerbuyucu

15.12.2016 19:18:05

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

söylenti bu haberler, konsolun gerçek gücü 12 ocakta belli olacak.
Söylenti olarak kalsın o zaman. Ama söylentisi bile yakışıksız. Pascal olarak çıkacak bir cihaza neden boşu boşuna Maxwell ile çıkacak desinler? Bunuda şer odakları yapmış olsa gerek anonim demiş zaten isim belirtmemişler dayanaksız olduğunun farkındayım.

BSC Misafiri

15.12.2016 19:16:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: Kasatka
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

söylenti bu haberler, konsolun gerçek gücü 12 ocakta belli olacak.
Onlar açıklamadan ben sana söyleyin. Ps4 (normal) 1.8 tflops Xbox öne 1.3 tflops Nintendo Switch 1 tflops (oda max 0.8 tflops olduğu da düşünülüyor)
Bakalım dediğin bilgiler doğru çıkarsa ki bende 1 tflops olacak söylentilerini okudum Nintendo nasıl bir strateji ile gidecek merak ediyorum açıkçası.Ama wii u nun grafiklerini bile çok tatlı bulan benim için 1 tflopsa yakın hem ev hem el konsolu olan bir konsol fazlasıyla yetecek bana.

alsndnz

15.12.2016 19:08:47

+7
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk 720p ve ps4 den en az yarı yarıya güçsüz hmmmmm , ps4 slim 228 euro bununda o zaman 114 euro olması lazım hadi eldede taşınabilirliğine bi 50 euro katalım kabaca en fazla 200 euro olması lazım en fazlaaaa
ya kardesim sen switch haberlerine yazma lutfen her haberde ps4 bidi bidi bidi yeter be kabak tadi verdiniz git ps4unle 2 senede 1 tane exc cikiyor oyna onlari mutlu ol insanlari rahat birak ne trollediniz

Kasatka

15.12.2016 18:57:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

söylenti bu haberler, konsolun gerçek gücü 12 ocakta belli olacak.
Onlar açıklamadan ben sana söyleyin. Ps4 (normal) 1.8 tflops Xbox öne 1.3 tflops Nintendo Switch 1 tflops (oda max 0.8 tflops olduğu da düşünülüyor)

rambocuk

15.12.2016 18:40:19

0
720p ve ps4 den en az yarı yarıya güçsüz hmmmmm , ps4 slim 228 euro bununda o zaman 114 euro olması lazım hadi eldede taşınabilirliğine bi 50 euro katalım kabaca en fazla 200 euro olması lazım en fazlaaaa

BSC Misafiri

15.12.2016 18:23:08

0
quote:

Orjinalden alıntı: esmerbuyucu Pascal çıkarıp 2017 holiday döneminde çıkarabilirlerdi.Yazık oldu Nintendo yine akıllanamamış.
söylenti bu haberler, konsolun gerçek gücü 12 ocakta belli olacak.

esmerbuyucu

15.12.2016 18:06:48

+2
Pascal çıkarıp 2017 holiday döneminde çıkarabilirlerdi.Yazık oldu Nintendo yine akıllanamamış.

Kasatka

15.12.2016 18:02:04

+5
Ps4 slim su an yaşadığım yerde 228 Euro. Bu cihaz ise 250 eurodan çıkıp standını bile sonradan aldırıp comple kontroller vs ile 350 doları buldurur. Analist Sony ile nintendo yu karsilastirmayin demis. Neden ki. Biri para isterken diğeri konsolu öpücükler mi veriyor. Para veriyorsa birak karşılaştırmayı sırtına bile binerim yeri geldiğinde. Cihaz martta çıkacak ama 2k dan upscale de olsa 4k veren bir cihaZ piyasada olacak ve yıl sonu native 4k veren scorpio piyasaya çıkacak ama sen arada bir konsol olarak 720p vereceksin ve karşılaştırma yapanada yapma diyeceksin. Bu cihaz için söyleyeceğim şey handlecilar için iyi bir seçimle ev konsolu isteyenler için tam bir hayal kırıklığı olucak.

rambocuk

15.12.2016 17:58:36

0
basit bir tabletten ps4 gücü ancak gözü dönmüş fanboylar bekler ve bunu idda eder ama uygun fiyat ve eğlenceli oyunlarıyla bana aldıracak kendisini

ReflexAction

15.12.2016 17:42:45

0
PS4 den güçsüz olacağı belliydi zaten PS3 ile arasında ne kadar fark var onu söyleyin siz

lostrock

15.12.2016 17:39:59

0
konsolda gücün önemi yok önemli olan optimizasyon,exclusive ve online altyapı konsol ne kadar popüler olursa bunlarda bu kadar iyi sonuç verir önemli olan konsolun satması

BSC Misafiri

15.12.2016 17:19:01

0
Maxwell biraz eski olmamis ya?

BSC Misafiri

15.12.2016 17:18:32

+1
Bir ps4 gücünde beklemiyorduk zaten ki Nintendo uygun fiyatı ve oyunları ile vuracaktır piyasayı. Hem el hem ev konsolu olması çok büyük bir artı. Ayrıca bu sefer hem 1. hem 3. parti olarak sağlam geliyor. xbox one gücüne yakın bir Nintendo konsolu çok güzel işler yapar. Bölge kilidi kalkar,diital geriye uyumluluk olur, çoğu wii u oyunu remastered olarak gelir ve konsolun fiyatı 250 dolar olursa piyasayı sallar bence :)

BSC Misafiri

15.12.2016 17:10:58

0
Corvette benzetmesiyle kendilerini biraz gömmüşler sanki
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız