Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampyr ve Call of Cthulhu Önümüzdeki Ay Switch'e Geliyor

Yayıncı Focus Home Interactive, Vampyr ile Call of Cthulhu Switch versiyonunun çıkış tarihlerini duyurdu.
 
Vampyr - 29 Ekim
 

 
1918 yılında ölümcül İspanyol gribinin pençesine düşen Londra, hastalıklarla, şiddetle ve korkuyla mahvolmuştur. Bu düzensiz ve hayalet gibi şehirde Britanya'nın en etkili avcıları olan Vampirler pusuya yatmış sokaklarda yürüyen ahmakları, çaresizleri ve bahtsızları beklemektedir. Kaostan, işkence görmüş bir figür ortaya çıkmıştır. Siz yüksek rütbeli bir asker cerrah Jonathan E. Reid'siniz ve cephe hattından evine dönerken bir vampire dönüştünüz.

Vahşi mahluklar ve kurnaz vampir avcıları gibi çok sayıda düşmanla baş etmek için aletlerinizi, silahlarınızı ve doğaüstü yeteneklerinizi kullanın. Ama kurbanlarınızı dikkatli seçin, öldürmenin sonuçları olabilir… 

 
 
Call of Cthulhu - 8 Ekim
 

 
 
Chaosium'un klasik kağıt kalemli RPG'sinden esinlenerek yaratılmış resmi video oyunu Call of Cthulhu, seni Lovecraft'ın ikonik evreninde, ürpertici deliliğin ve gizemli Eski Tanrıların dünyasına götürüyor.

1924 yılı. Özel Dedektif Pierce, Hawkins ailesinin ıssız Darkwater Island'daki trajik ölümünü araştırmak üzere gönderilmiştir. Pierce kısa bir süre içinde komploların, tarikatçıların ve kozmik dehşetlerin korkunç dünyasına çekilir. Hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Aklı başındalık, yerini sıklıkla karanlıktaki fısıltılara bırakan, gelip gidici bir dosttur. Cthulhu Mythos'unun hakimi tuhaf yaratıklar, garip bilim ve şeytani tarikatlar, her şeyin sonunu getirmek üzere çılgın planlarını gerçekleştirmeye kararlıdır.

Zihnin, aklı başındalık ve psikoz arasında ızdırap çekecek, duyuların etrafındaki her şeyin gerçekliğini sorgulayana kadar altüst olacak. Kimseye güvenme. Dolaşan gölgeler, gizlenmiş şekilleri gizlerken, Great Dreamer uyanışı için hazırlanıyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo NX Nintendo X NX Yeni nesil konsol 2016
Animal Crossing: New Horizons Oynanış Fragmanı Cross-Play Destekli Multiplayer Shooter Oyunu Rogue Company Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

11.9.2019 17:18:28

0
Nintendo resmen Switch ile uçuşa geçti. Kapılarını sonuna kadar üçüncü parti oyunlara açtılar. Hem ex hemde multiplatform oyunlar ile resmen taarruza geçtiler :))

BSC Misafiri

5.9.2019 20:51:24

0
Vampyr baya bekliyordum iyi olmuş

BSC Misafiri

5.9.2019 13:22:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Witcher 3 gibi devasa bir oyun gelebiliyorsa Red Dead 2 oyunu da gelmeli artık rockstar gereğini yap artık uyuma!
Ona uğraşacağını sanmam hocam ya.. Belki ilk oyun gelir de RDR2 nin gelmesi için korkunç grafiksel kısıntıya gitmeleri gerek.

BSC Misafiri

5.9.2019 11:11:49

0
Witcher 3 gibi devasa bir oyun gelebiliyorsa Red Dead 2 oyunu da gelmeli artık rockstar gereğini yap artık uyuma!

TheMuyu

5.9.2019 09:40:35

+1
konsol satınca baya herkes oyunları çıkarıyor switch e. büyük başarı bence nintendo için
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Switch
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız