Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampyr; Switch İçin Yayınlandı, Çıkış Fragmanı Paylaşıldı

 
Yayıncı Focus Home Interactive, Dontnod Entertainment'ın aksiyon rol yapma oyunu Vampyr Nintendo Siwtch için yayınlandı. 5 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürülen oyun geçtiğimiz aylarda Switch için duyurulmuştu.
 
Oyunun çıkış fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
1918 yılında ölümcül İspanyol gribinin pençesine düşen Londra, hastalıklarla, şiddetle ve korkuyla mahvolmuştur. Bu düzensiz ve hayalet gibi şehirde Britanya'nın en etkili avcıları olan Vampirler pusuya yatmış sokaklarda yürüyen ahmakları, çaresizleri ve bahtsızları beklemektedir. Kaostan, işkence görmüş bir figür ortaya çıkmıştır. Siz yüksek rütbeli bir asker cerrah Jonathan E. Reid'siniz ve cephe hattından evine dönerken bir vampire dönüştünüz.

Vahşi mahluklar ve kurnaz vampir avcıları gibi çok sayıda düşmanla baş etmek için aletlerinizi, silahlarınızı ve doğaüstü yeteneklerinizi kullanın. Ama kurbanlarınızı dikkatli seçin, öldürmenin sonuçları olabilir… 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak twinfinite Vampyr rpg dontnode vampir birinci dünya savaşı remember me life is strange
Red Dead Online'a Fear of The Dark Modu ve 7. Haftalık Ödül Görevleri Eklendi Song of Horror Çıkış Fragmanı ve İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampyr
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız