Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı!

 
 
Yayıncı Paradox Interactive, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin şu anda The Chinese Room ekibi tarafından geliştirilme aşamasında olduğunu ve 2024 sonbaharında çıkış yapacağını açıkladı. Oyun belirtilen yıl ve mevsim içerisinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Diğer taraftan oyunun daha önce duyurulan PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri iptal edildi.
 
Ocak'ta oynanış videosu geliyor
 
 
 
Oyuncular ve hayranlar tarafından beklenen oyunlar arasında yer alan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 için yeni açıklamalar yapıldı. Bu kapsamda Ocak 2024 tarihinde oyunun tam bir oynanış videosunun yayınlanacağı belirtildi. Bu tarih itibarıyla yeni oyun içi görüntüler karşımıza çıkmayı planlıyor.
 
Bir Sumo Digital stüdyosu olan The Chinese Room, merakla beklenen Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'yi şu anda geliştiren ekip olarak karşımıza çıkıyor. The Chinese Room, ödüllü hikaye anlatımını yeni oyuna taşımaya hazırlanıyor ve büyük çaplı bir oyunun bizlere sunulmasını sağlıyor. Yetenekli geliştiricilerden oluşan ekip aksiyon rol yapma deneyimini Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 ile beraber tekrardan hayranlara aktarmak istiyor. 
 
The Chinese Room ekibi, duygusal açıdan zengin hikaye anlatımlarıyla BAFTA, TIGA ve daha birçok ödül kazanan birinci şahıs oyunlar geliştirmesiyle ön plana çıkıyor ve tanınıyor. 
 
Duyuru fragmanı
 
 
 
Ekip fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Paradox Interactive Hardsuit Labs
Starfield, Steam'deki İlk İki Saatinde 230 Bin Eş Zamanlı Oyuncuya Ulaştı Final Fantasy XVI'nın PC Sürümü Yolda: İşte Detaylar
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

overactive

3.9.2023 23:21:37

0
çıkış duyurusuna bak seneye bu zamanlar, yıllardır böle bunlar :)

Hudson51

3.9.2023 16:15:52

0
Şu oyunun tek yapması gereken derin RPG mekanikleri ve geniş bir görev ağacı başka bir şey değil. Savaş ve grafikler istediği kadar kötü olabilir. Umarım güzel bir iş çıkarırlar.

Nevfel

3.9.2023 15:36:32

0
Bu projenin altından kalkacak bir tecrübesi yok. Zaten çıkış tarihine de bakarsan projeyi alalı bir sene anca olmuş demekki. Paradox güzelim serinin içine etti. Bu seriyi obsidian neden almadı veya başka sağlam bir firma çok ilginç. Ortalama bir oyun çıkar bunlardan anca.

BSC Misafiri

3.9.2023 14:50:44

0
NCK: Dishonored oyunlarındaki gibi bir oyun mekaniği ve daha fazlası olmalı. Şehirde damlarda, gökdelenlerde dolaşabilmeliyiz. Umarım başarırlar.

Ömer Hayyam12

3.9.2023 12:12:12

0
Videoda eski gelişitirici HSL'nin yaptığının ötesinde bir şey görmedim.

Sarohan

3.9.2023 11:43:18

+1
Atacağınız başlığın.. Bir türlü öğrenemediniz şunu. Sanki oyun ilk defa duyurulmuş gibi haber içeriği ve başlıklar atıyorsunuz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız