Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vampire: The Masquerade - Bloodhunt 27 Nisan'da Geliyor

 
 
Geliştirici Sharkmob, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Vampire: The Masquerade - Bloodhunt'ın Erken Erişim'den çıkacağını ve 27 Nisan'da PlayStation 5 ve Steam üzerinden PC için tam sürüm olarak yayınlanacağını duyurdu.
 
Yüzyıllar boyunca vampirler, Maskeli Balo'yu sürdürerek insanlar arasında yaşadı. Ancak yapılan bir ihanet, vampir mezhepleri arasında savaşa neden oldu ve onları Varlık olarak bilinen gizli topluluğun gazabına maruz bıraktı. Topluluğun amacı tüm vampirleri yok etmektir.

Bloodhunt, Vampire: The Masquerade evreninde geçen heyecan verici, oynaması ücretsiz bir battle royale oyunudur. Geceye hükmetmek için doğaüstü güçlerinizi, silahlarınızı ve zekanızı kullanın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera hikaye
Valthirian Arc: Hero School Story 2 Erken Erişim Olarak Yayınlandı Kamiwaza: Way of the Thief, Batıda PS4, Switch ve PC için Çıkış Yapacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Şeyh Pir

2.4.2022 00:16:37

0
Ağır patlayacak, siper alın.

BSC Misafiri

1.4.2022 19:55:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri NCK: Vampire®: The Masquerade-Bloodlines 2 ne oldu? Ön siparişle insanlar bir dolu para verip almıştı. Ana oyunu bitirmeden, böyle yan oyunlar çıkarıyorlar.
geçen yıl bu zamanlar üçüncü ertelemeyi yediğinde bir cacık olmayacağını, çıksa bile rezaletin üstü bile olmayacağı kanaatine vardım, iade ettim. Bloodmoon mu ne o sürüm almıştım hatta steamden :) Yok abi, beklentiye girmeyin, bir cacık olmaz bunlardan.

BSC Misafiri

1.4.2022 17:27:02

+1
NCK: Vampire®: The Masquerade-Bloodlines 2 ne oldu? Ön siparişle insanlar bir dolu para verip almıştı. Ana oyunu bitirmeden, böyle yan oyunlar çıkarıyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Vampire: The Masquerade - Bloodhunt
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız