Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve : HL Episode 3 Yapım Aşamasında

Gabe Newell verdiği bu cevaplar ile PS3 ve Half Life fanlaının tepkisini çekecekmiş gibi gözüküyor.
Valve patronu Gabe Newell, Half Life serisinin merakla beklenen yeni bölümü Episode 3'ün yapım aşamasında olduğunu belirtti.
 
GTTV ile yaptığı söyleşide konu ile ilgili yöneltilen soruya "Evet, Episode 3 hala yapım aşamasında" diyerek kısa bir açıklama yapan Newell, oyunun fanlarının bekleyişini sonlandıracak bir tarih malesef beirtmedi.
 
Bu cevap karşısında sunucu Geoff Keighley ise "Eminim öyledir" diyerek, serinin yeni oyununu beklemekten usanan oyunseverlerin hislerine tercüman oldu.
 
Half Life 2 : Episode 3 için çıkış tarihi 2010 olarak tahmin edilse de, serinin yeni halkası için çok daha fazla bekleyecekmişiz gibi gözüküyor.
 
Aynı söyleşide sunucunun "Playstation 3 için de çalışıyormusunuz? Teknolojisini anlayabildiniz mi?" sorusuna ise "Ah, Hayır. Hiçbir şekilde anlayamadık" cevabını veren Newell, PS3 için oyun yapmayacaklarını bir kez daha ile getirdi.
 
Valve daha önce Playstation 3'e oyun yapmanın çok zor olduğunu belirtmiş ve bu söylemi ile bir çok tartışmanın odak noktası olmuştu.             
 
Kaynak 1      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Valve PS3 Half Life 2 Episode 3
NFS : Nitro için Yeni Video Yayınlandı Playstation 3 İndirimde!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

makakaqle

6.11.2011 22:48:00

0
işin özü şu: ADAMLAR ÜŞENGEÇ

BSC Misafiri

2.8.2011 09:28:59

0
arkadaşlar yapamıyorlar diye bir şey yok koca göbekli gabe yerinden kalkıp uğraşmıyorda ondan :)

zurrani

16.8.2009 14:06:38

0
bölümsonucanavarında bu haber haltında yorumlarda tartışılmıştı... yapamıyor değil, bazı mevcut şirket olanaklarından (ps3'te uzman yazılımcı) ve ps3'ün teknik bazı kriterlerinden oyun yapmanın güçlüğü hakkında idi bu söylemi ve ps3'e çıkartmak için verilecek maliyetin ne kadar verimle geri döneceği... ps3 konusunda nitelikli bi ekibimiz olmadan ps3'e çıkartacağımız oyunda olabilecek mevcut sıkınılar, eksikler, hem şirket profilimize zarar verir, hem de takipçilerimizi üzer diye açıklaması vardı... adamlar bir yerde mantıklı konuşuyor... valve kocaman bir firma olsa da eminim çalışanları düşündüğümüzden az, ve her çalışanın mevcut ciddi plan-programları vardır. siz dokuzunuz, ps3'e l4d çıkartıyorsunuz demekle olmuyo demek kaldı ki bunu dediğin andan itibaren yine aylar sürecek bi süreç var.

Guest-0245653D0

14.8.2009 20:26:55

0
koskoca valve ps3 e yazılım yapamıyor...utanmalılar kendilerinden..

WizMellin

14.8.2009 18:58:08

0
ps3 oyun yapmak nasil zor ya bu kadar firma nasil yapti.....
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız