Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Valve Facebook Oyunu Yapabilir

Valve'den bir görüntü
 
     Valve'in başkanı ve kurucu ortaklarından biri olan Gabe Newell, ileriki günlerde mobil ve sosyal oyun pazarlarına girebileceklerini söyledi. Ünlü yapımcı, bu alanlarda yapılacak çok şey olduğunu belirtti.
 
     Newell, eğer Team Fortress 2 veya Portal 2 oyuncu kitlelerinin çoğunun Facebook hesabı ya da iPhone/Android telefonları varsa, bu platformları görmezden gelemeyeceklerini ve bu oyunların deneyimini arttırabilmek için bu platformları kullanabileceklerini söylüyor. Bu yolda ise Zynga gibi büyük kitlelere hitap eden firmalardan öğrenecekleri çok şey olduğunu belirtiyor.
 
     "Zynga'daki adamların yaptıkları gerçekten inanılmaz. Sadece bir ayda 84 milyon oyuncuya erişmek? Bu sayıyı konsol platformunun yıllardır üzerine ekleyerek ulaştığı oyuncu sayısına bir oranlayın. Açıkça görülüyor ki burada değerli bir şeyler var, öğrenecek bir şeyler."
 
     Newell aynı zamanda Steam ile kullanıcıların ihtiyaçlarını gidermek için geç kaldıklarını ve aynı durumu mobil ve sosyal platformlarda da yaşadıklarını söylüyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Portal 2 Valve FPS Adventure PS3 PC Xbox 360 Mac Mobil Sosyal Facebook
SW: Old Republic'ten 1.5 Saatlik Video Atari, Cryptic Studios ile Yollarını Ayırıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

acbold

18.5.2011 22:32:31

0
Yeni ve revize edilmiş.süpriz yaratacak bi counter-strike bekliyorum uzun zmandır.bi arada bir isimv erildi fakat o da çıkmadı.karıştı gitti arada....

xvint343

18.5.2011 20:12:56

0
bırak ya facebook işlerini valve adam gibi hl3 yada ep3 devam et biz oyuncular olarak senden onu bekliyoruz ne uğraşıyonsun facebookla

fa1yan0s

18.5.2011 16:10:57

+1
Arkadaş HL3'ü yap uada EP3 ü

xenferious

18.5.2011 13:38:42

+1
Valve Ne yaparsa Kralını yapar. =)

Arsenic

18.5.2011 13:35:58

+2
Bir facebook oyunumuz eksikti, olmadı böyle farmville türü birşey yapıp içine zombi koyun. Bu nedir arkadaş bunlarla uğraşacağınıza Half Life'a devam edin harcadınız güzelim seriyi. Dininiz imanınız para olmuş nereden çok gelir tek derdiniz o, paranız artarken itibarınız da aynı oranda düşüyor haberiniz yok.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Portal 2
+ TAKİBE
AL
63 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız