Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Vahşi Batı Temalı Hayatta Kalma Oyunu Sunset Rangers Beta Aşamasına Geçti

 
     Hayatta kalma temalı oyunlar genel itibariyle ilk çağlarda, günümüzde veya alternatif evrenlerde geçer. Vahşi batı teması her ne kadar pek çok türe müsait olsa da kaliteli örneklerini bulmak zor.
 
     Bu noktadan hareketle geliştirilmeye başlanan Sunset Rangers, vahşi batı temasına sahip bir hayatta kalma oyunu. Geçtiğimiz yıl duyurulan ve Steam'den yeşil ışık alan oyun bugünlerde beta aşamasına geçmiş durumda. Kendi karakterinizi oluşturacağınız ve farklı sınıflarda mücadele verebileceğiniz oyun, rastgele oluşturulan haritalarda eşyalar ve yapılar inşa edebileceğiniz, özel yetenekler kullabileceğiniz, hayatta kalma elementleri barındıran aynı zamanda vahşi batı temasına uygun olarak başkalarıyla mücadele vereceğiniz bir yapıya sahip. Aynı zamanda kendi sunucunuzu açıp arkadaşlarınızla oynamanız da mümkün.
 
     Beta sürecine geçişlerini Steam sayfalarında duyuran ekip herhangi bir tanıtım videosu yayınlamadı. Dolayısıyla oyunun son haline ve oyun mekaniklerine dair net bir şey göremiyoruz.
 
     Oyunun Steam sayfasına bu adresten ulaşabilir, ilginizi çektiyse 16 Ekim'e kadar geçerli %50 indirim fırsatıyla 12 TL'ye sahip olabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak steam sunset rangers steam pc vahşi batı beta
Sanal Bebekler Geri Dönüyor! Blizzard'ın Yeni Bir Overwatch Projesi Olabilir Mi?

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız