Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VCT EMEA 2023 Ligi'nde 3. Hafta Tamamlandı!

 
 
     VALORANT Şampiyonlar Turu kapsamında Riot Games tarafından Berlin'de düzenlenen VCT EMEA 2023 Ligi'nde 3. hafta karşılaşmaları tamamlandı. Temsilcilerimizden FUT Esports, KOI karşısında galibiyet elde ederken BBL Esports, Giants takımına mağlup oldu. FUT Esports ligde 2. sıraya yerleşirken BBL Esports ise henüz ligde galibiyet elde edemedi.
 
Sıralama 
 
 
 
    VCT EMEA 2023 Ligi'nde 3. hafta 12-13-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. İlk gün Natus Vincere ile Team Heretics karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda temsilcimiz Natus Vincere, 2-1 rakibi Team Heretics'i mağlup etmeyi başardı. İkinci gün; KOI ile temsilcimiz FUT Esports ve Fnatic ile Team Liquid karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda temsilcimiz FUT Esports ve Fnatic, rakiplerini 2-0 mağlup ederek haftayı galibiyetle kapattı. Üçüncü gün; Temsilcimiz BBL Esports ile Giants ve Vitality ile Karmine Corp. karşı karşıya geldi. Karşılaşmaların sonucunda 2-0'lık skorla galibiyet elde eden takımlar Giants ve Vitality oldu.
 
    VCT EMEA 2023 Ligi'nde 4. hafta, 19 Nisan Çarşamba günü saat 21:00'da Team Heretics
ile Team Liquid arasında oynanacak karşılaşma ile devam edecek!

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
The Lord of the Rings: Gollum'un sistem gereksinimleri açıklandı League of Legends EMEA Masters 2023'te Grup Aşaması Tamamlandı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız