Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

VALORANT EMEA 2023 Format Değişikleri Duyuruldu!

 
 
     Riot Games VALORANT Game Changers EMEA 2023 turnuva formatındaki değişikliklerini duyurdu. 
 
 
 
Riot Games'in duyurusu; 
 
     "VCT Game Changers EMEA: Contenders ve 16 takımlık bir turnuva olan VCT Game Changers EMEA olarak ikiye ayrılıyor. Belirlenen bölgesel turnuvalarda en iyi performans gösteren takımlar Game Changers EMEA: Contenders turnuvasında yarışma hakkı kazanacak. Herkesin katılma şansı bulabilmesi için her turnuva bir açık eleme aşamasıyla başlayacak. Contenders'ta ise oyuncular asıl lige katılmaya hak kazanabilmek için mücadele edecek. Bu turnuvanın kazananları Game Changers EMEA'ya katılabilecek. Dördü geçen yılın en iyi dört takımı olmak üzere 16 takımdan oluşan bu turnuvada rekabet EMEA içerisinde zirveye ulaşacak.
 
     VCT Game Changers EMEA'nın ötesindeyse yalnızca en iyilerin kozlarını paylaşacağı Game Changers Dünya Şampiyonası bekliyor. EMEA'daki kadınların ne kadar yetenekli olduklarını gösterecekleri bu turnuvada yeni yıldızlar doğacak, kupalar kaldırılacak ve Game Changers EMEA deneyiminin sonuna ulaşılacak.
 
     Yeni turnuva formatı Game Changers topluluğu üyelerine profesyonel seviyelerin yolunu açıyor. Oyuncuların yeteneklerini geliştirecekleri, en iyi olmak için çabalayacakları ve VCT ekosistemine yükselebilmek için mücadele ederek oyuna yön verecekleri bir ortam olacak."

Bu haberin bağlantısı
URL
Riot Games Project A League of Legends Shooter Oyunu Yeni Oyun lol lol evreni CSGO Counter Strike çıkış tarihi ücretsiz FPS haberler
Konya’nın ilk Espor Merkezi’nde Eğitimler Başladı! Xbox Game Pass'te Oynayabileceğiniz Aksiyon Macera Oyunları

BSC Misafiri

28.11.2022 18:51:21

0
BBL aimDLL
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Valorant
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız