Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üs İnşa Ettiğiniz Aksiyon RPG Oyun "The Riftbreaker" Bu Yıl Yayınlanacak

 
 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini EXOR Studios'un yaptığı üs inşa ettiğiniz aksiyon RPG oyun The Riftbreaker'ın, bu yılın içerisinde PlayStation 4, PC ve Xbox One için yayınlanması bekleniyor.
 
Şu anda oyunun alfa sürümünü denemek için stüdyonun Discord kanalından kayıt yaptırabilirsiniz. Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz ve buraya tıklayarak da oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.  
 
Kaptan Ashley S. Nowak'ın rolünü üstleniyorsunuz. Siz güçlü bir Mecha Suit içindeki seçkin bir bilim insanı ve komanda olan bir Riftbreaker'sınız. Dünya'ya yeniden dönebilmek ve daha fazla kolonizasyon sağlayacak bir üs inşa etmek için Samanyolu Galaksisi'nin uzak bölgelerindeki Galatea 37'e giden tek yönlü bir portala giriş yapın. Ashley'nin Bay Riggs olarak isimlendirdiği Mecha Suit'i, en zorlu çevre koşullarına dayanabilir ve temel inşaat, örnek toplama, kaynak çıkarma ve elbette zorlu mücadeleler için çeşitli ekipmanlara sahiptir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak pcgamer The Riftbreaker üs inşa etme oyunu aksiyon rpg mecha uzay oyun
Pokemon: Twilight Wings Kısa Anime Dizisi – Bölüm 3: Buddy DOOM Eternal İnceleme Puanları

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Riftbreaker
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız