Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Until Dawn'ın Senaryosu 10.000 Sayfa Uzunluğundaymış


    Film tadında bir deneyim sunarak oyuncuların olumlu yorumlarını alan Until Dawn, ilk başta PlayStation 3 için geliştiriliyordu. PS Move'a odaklanan bir oyun olarak hazırlanan fakat sonrasında değişime gidilen Until Dawn adına yeni bilgiler paylaşıldı.
 
    Belirtilenlere göre dört sene yapım sürecinde kalan Until Dawn için senaristler toplamda 10.000 sayfalık senaryo hazırlamışlar. İlk yapım sürecindeyken FPS oyunu olarak hazırlanan yapımın daha sonra TPS tarzına çevrildiği belirtiliyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
until dawn playstation 4 korku
Battlefield Hardline da EA Access Yolunda The Witness'ta Sadece %1'lik Oyuncu Kesiminin Çözebileceği Bulmacalar Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Urasawa Gen

23.9.2015 22:40:32

0
quote:

Orijinalden alıntı: tayfun34_4 Bir sinema eleştirmeni olarak üçüncü sınıf bir koku filmde ne kadar klişe varsa hepsi bu oyunda var.Bu oyun alacağınıza size bir iki korku filmi öneriyimde onları izleyin hiç değilse paranız boşa gitmez.
Şu sıralar bir korku filmi izlemek istiyorum ve bu oyunı da oynamak istemiyorum açıkçası.Bana bir film önerebilir misiniz dediğiniz gibi?

tayfun34_4

23.9.2015 20:02:06

-4
Bir sinema eleştirmeni olarak üçüncü sınıf bir koku filmde ne kadar klişe varsa hepsi bu oyunda var.Bu oyun alacağınıza size bir iki korku filmi öneriyimde onları izleyin hiç değilse paranız boşa gitmez.

Megathrone26

23.9.2015 18:06:03

+2
oyun bence güzeldi sadece fps sıkıntısı vardı aslen bu oyunun TÜRKÇE DUBLAJ olmasını çok isterdim çünkü çok fazla konuşma var habire yazı okuyoruz

2K

23.9.2015 17:31:09

+8
FPS bir dolu oyun varken Until Dawn gibi sinematik deneyim sunan oyunların azlığını düşününce böyle çıkması daha iyi olmuş. Bu arada senaryo ilk başta klişe başlasa hatta başında ''çok belli ne olacağı'' deseniz bile bambaşka yerlere gidiyor ve irili ufaklı bir sürü farklı hikaye var içinde, oyunun yeteri kadar üstüne düşmüşler ve özen göstermişler gerçekten.

Patren

23.9.2015 14:56:17

-9
hadibe keşke fps yapsalardı üzüldüm şimdi fps olsa daha çok içine alırdı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Until Dawn
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız