Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unsolved Mysteries'ın 2. Sezonu Yayınlandı

 
 
1987'de yayın hayatına başlayan ve 2010 yılında son sezonu ile izleyicilerin karşısına çıkan, çözülememiş olayların çözülmeye çalışıldığı Unsolved Mysteries'in yeni sezonu geçtiğimiz aylarda başlamıştı.

Geçtiğimiz aylarda yeni sezonu yayınlanan dizinin sadece ilk kısmı yayınlanmıştı. İkinci kısım da geçtiğimiz saatlerde yayınlandı. Ancak artık ilk sezonun ikinci kısmı olarak değil, direkt olarak ikinci sezon olarak geçiyor. İki sezonu da Netflix'te bulabilirsiniz.

İlk sezon gibi yine 6 bölümden oluşuyor ikinci sezon. Bölümler ortalama 47 dakika. Bölüm isimler sırayla şöyle: Üst Düzey Bürokrat Cinayeti, Oslo'da Bir Ölüm, Kaçak İdam Mahkumu, Tsunami Hayaletleri, Goldeki kadın, Çalınan Çocuklar.
 
Orijinal Unsolved Mysteries'in yaratıcıları ve Stranger Things'in yapımcıları, Unsolved Mysteries'in yeni sezonunun yapımını üstleniyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Dizi Haberleri Unsolved Mysteries netflix yeni sezon ne zaman hikayeler konusu fragman ikinci kısım
Chris Hemsworth, Thor 4'ün Önceki Filmlerden Daha Farklı Olacağını Söyledi Sandman'in Çekimleri Başladı, Oyuncular Hala Açıklanmadı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız