Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Unreal Tournament 2004 için RTX Remix Betası Yayınlandı

 
 
Arena tarzı nişancı aksiyon oyunu Unreal Tournament 2004 için şu anda yeni bir RTX remix modu geliştiriliyor. Mod geliştiricisi RuneStorm tarafından oyunculara sunulacak olan bu sürümün şu anda demosu yayınlanmış durumda. Demo, projenin beta yapısını temsil ediyor.
 
Beta demosu şu anda indirilebilir durumda 
 
 
 
Diğer RTX remix modlarında olduğu gibi Unreal Tournament 2004 için geliştirilen sürümde de dokuların iyileştirildiğini ve ortamların daha da dikkat çekici göründüğünü görebilirsiniz. Ancak bu sürümün hala beta aşamasında olduğunu ve demo içerisinde bazı görsel hataların bulunabileceğini unutmayın.
 
Ayrıca oyun içerisinde yer alan haritaların herhangi bir ışın izleme efektine sahip olmadığını da belirtmekte fayda var. Durum böyle olunca beklentilerinizi düşük tutabilir ve ona göre demoya geçiş yapabilirsiniz.
 
Eğer bu tarz demolar ilginizi çekiyorsa Unreal Tournament 2004 RTX Remix modunun beta demosuna buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Unreal Tournament Unreal Engine PC Mac Linux Epic Games
The Last of Us'ın İkinci Sezonunun 7 Bölüm Olacağı Bildiriliyor Call of Duty'nin Yeni Oyunu Far Cry Tarzı Açık Dünyayla Gelecek!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Unreal Tournament 2014
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız