Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted: Legacy of Thieves Collection için Kamera Sorunlarını Düzelten Güncelleme Yayınlandı

 
 
Naughty Dog ve Iron Galaxy Studios tarafından PC tarafına getirilen aksiyon macera serisi UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection için geçtiğimiz günlerde yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncelleme oyuncuların bir süredir başa çıkmaya ve geçici çözümler bulmaya çalıştığı kamera sorunlarını düzeltiyor.
 
Güncelleme sadece kamera sorunlarını ortadan kaldırmıyor
 
 
 
Aksiyon macera serisi UNCHARTED: Legacy of Thieves Collection'da farkında olmayanlar için fareyle kamerayı kontrol ederken bazen takılmalar ve titremeler oluyordu. Oyuncular bu takılmalar için geçici çözümleri birbirlerine sunuyordu ancak bu resmi güncelleme oyuncuların bu sorununu tamamen ortadan kaldırıyor. Bu güncelleme sorunun mevcut olmasında yedi ay sonrasında geliyor. 
 
1.4 güncellemesi olarak karşımıza çıkan bu yama sadece kamera sorunlarına odaklanmıyor bunun yanı sıra ki yeni Ses Uyumluluğu seçeneği de ekliyor. Ayrıca Mouse Smoothing ayarı da ayarlar kısmına dahil oluyor.
 
UNCHARTED: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu, UNCHARTED 4: Bir Hırsızın Sonu ve UNCHARTED: Kayıp Miras olmak üzere iki tek oyunculu macerayı içeriyor. Paket Steam yaz indirimleri kapsamında 299,40 TL'den karşımıza çıkıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming macera pc UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu
The Elder Scrolls V: Skyrim için 8K Doku Paketi Yayınlandı The Bridge Curse 2: The Extrication Tek Oyunculu Korku Deneyimi Sunmaya Hazırlanıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ksaes

12.7.2023 16:46:55

0
Sonunda düzeltmişler

xXBerkanXxD

10.7.2023 14:54:53

0
Oyunu PC'de Dualsense ile oynayıp bitirdiğim için hiç bir sorun yaşamadım ama benim oynadığım zamanda da bu tür şikayetler görüyordum. PC'ye özel sürüm yapıldığı için bu tür hatanın çözülmesi bu kadar uzun sürmesi garip...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız