Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Uncharted, Fantastik Bir Seri Olabilirmiş

Uncharted'ı bu haliyle çok seviyoruz

      Uncharted serisi bugün belki de "Playstation" markasının en sevilen serisidir. 2011 yılında konsolun en çok beklenen oyununun Uncharted 3 olması da aslında bir bakıma bunun göstergesi. Özellikle Uncharted 2 ile mükemmel bir iş çıkaran Naughty Dog az kalsın, bambaşka bir seriyle karşımıza çıkabiliyormuş.
 
     Naughty Dog'ın eski çevre modellemecisi Don Poole, Uncharted'ın ilk olarak ormanlardan oluşan bir dünyada yer altında yaşayan bir ana karaktere sahip olduğunu, başta Tolkien olmak üzere çok sayıda fantastik öğeden etkilenmiş bir yapısının olduğunu açıkladı.
 
     Seride fantastik bir tasarımdan vazgeçilip gerçekçi bir oyun yapılması ise Sony'nin baskısı sonucu gerçekleşmiş. Xbox'taki shooter oyunlarının başarılı olması ve artık gerçekçi oyunlar dönemine girilmesi nedeniyle Naughty Dog'a büyük baskı yapan Sony sonunda muradına ermiş ve Uncharted'ın tasarımı değişmiş.
 
     Uncharted eğer Jak and Daxter gibi fantastik bir yapıda olsaydı bu kadar ünlü olur muydu? Açıkçası pek sanmıyorum. Yine de Naughty Dog'ın çok yetenekli elemanlardan oluşması "başarılı bir oyunla karşılaşırdık" dedirtiyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nowgamer Uncharted 3 Drake's Deception Drake's Deception Naughty Dog Sony PS3
ESRB, FF: Origins ve Chrono Cross'u Listeledi DICE: Wii U'da Kesinlikle Potansiyel Görüyoruz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ugrcan1

24.9.2011 16:58:00

0
aynen devam edin bozmayın lütfen bu haliyle mükemmel b ir oyun :)

turbo-powwer

23.9.2011 14:28:16

0
Allah esirgemiş :) , şaka bir yana kendi grüşümdür fantastik oyunları fazla beğenmiyorum ama God of War gibi mükemmel oyunlar olursa her zaman oynarız kimse tutamaz :)

stun

23.9.2011 13:33:58

0
bu kadar guzel baskı yapılamaz heralde.. :D en son ea shadow of the damned e baskı yapmıştı.... oyun ortada... ama böyle bir baskının ellerinden öperiz: D

Wayward Son

23.9.2011 13:07:45

+1
Kesinlikle. Nathan bütün oyun alemindeki en dolu karakterdir. Bitmek bilmeyen çenesi ve her durumdaki rahatlığı eşsiz. Ama Naughty Dog'dan da yeni bir Jak and Dexter beklemiyor değilim. Jak 3'ün tadı damağımda kaldı.

In Isaac We Trust

23.9.2011 12:35:44

0
harbi sony iyi ki baskı yapmış. zira uncharted'ın bir eşi benzeri daha yok hikaye olarak ayrıca bence en mükemmel kısmı nate'i saçma sapan bi karakter yerine direkt mükemmel bi ana karakter yapmaları .

2K

23.9.2011 11:08:21

+2
İyi ki baskı yapmışsın Sony kalbimizdesin.

mrblack01414

23.9.2011 09:27:00

0
Bu haliyle daha iyi..Teşekürler Sony ! :))
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Uncharted 3: Drake's Deception
+ TAKİBE
AL
84 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız