Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Umbrella Corps'un Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Resident Evil yıllardır yeni dönem oyunculuğuna adapte olmaya çalışan oyunlardan.
 
     Resident Evil markasının aksiyon temalı yeni oyunu Umbrella Corps. için yayınlanan yeni tanıtım videosnda Multi-Mission isimli oyun modu tanıtıldı. 6 oyuncuya kadar destek veren modda 5 rounddan 3'ünü kazanan taraf galip olacak. Daha önce tanıtılmış olan One Life Match modunda olduğu gibi aksiyon dorukta ve maçlar 3 dakikalık zaman sınırıyla hızla tüketilecek tarzda yapılmış.
 
İzlediğiniz Multi-Mission modu, 8 farklı rastgele görevin karşımıza çıkması üzerine kuırulu. Böylelikle her roundda bambaşka bir kural ve görev anlayışıyla karşılaşıyoruz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
resident evil umbrella corps fps tps aksiyon shooter capcom pc playstation 4
Kingdom Come: Deliverance'tan 30 Dakikalık Video + Çıkış Tarihi Açıklamaları TrackMania Turbo Xbox One İçin Ön Yüklemeye Açıldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

1.3.2016 18:49:33

0
Operation Raccoon City gibi inanılmaz dandik gözükyor, grafik olarak değil oynanış olarak söylüyorum. Bazı arkadaşlar haklı olarak videodan puanı verdin diyecektir ama firma Operation Raccoon City'i utanmadan çıkaran firma lütfen. Bazı arkadaşlar co-op zevkli olur bari diyerek aldılar ama o bile zevkli değildi. Yeniden yapımlar satarken bunu görüp adam akıllı köküne dönen bir RE7 çıkarmak yerine böyle işler ile uğraş Capcom. Tabi ki benim görüşüm bu olsa da ve pre-order dan uzak durmanızı tavsiye ederken eğer orta dereceli bir oyun olmayı başarırsa sırf 3 dakikalık oyun yapısı için arada bir girer çıkarım mantığıyla ucuza çıkarsa alınabilir fakat Capcom demek DLC demek give me all your money demek o yüzden 79 dolar fiyattan 300 dolarlık DLC ile güzelce sunar bize.

gaussfire

1.3.2016 15:23:44

0
enlenceli gözüküyor fiyatı 31tl den çıkarsa alırım
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Umbrella Corps
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız