Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ultima Online Yapımcısı, Yeni MMO'sunu Duyurdu


  Bugün itibariyle, Ultima Online, Dark Age of Camelot ve Warhammer Online'ın yapımcısı BioWare Mythic'in yeni bir MMO duyuracağını sitemizi takip edenler zaten biliyordu. Bu MMO'nun duyurusu en nihayetinde yapıldı, Ultima Forever: Quest for the Avatar duyuruldu.
 
  Yapılan duyuruya bakarsak eğer Ultima Forever, bizlere pek de büyük çaplı bir oyun olacakmış gibi gelmedi. Sadece Fighter ve Mage sınıflarının yer alacağı Ultima Forever, aksiyon - RPG türünde tanıtılıyor. Cross-Platform özelliğinin de bulunacağının belirtildiği duyuruda bu özelliğin nasıl kullanacağı açıklanmamış.
 
  Ultima Forever: Quest for the Avatar'ın sitesine buradan ulaşabilir ve beta için kayıt yaptırabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
ultima online ultima forever bioware mythic ea free to play mmo-rpg quest for the avatar
007 Kraliçenin Hizmetinde Görevine Tanıtım Videosu Facebook'a Worms Oyunu Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

wipau

18.3.2014 01:39:41

0
12 yıllık ultima online oyuncusuyum ultima online benim için bir efsane ve yaşam-tarzıdır. ama özellikle Türkiye dahil avrupada meşur olmaması az bilenin olması beni çok üzüyor. Bugün yeni nesil hangi oyuna girerseniz girin ultima online dan bir parça görüyorsunuz. mutlaka her oyunda bir kaç parça görebiliyorsunuz. wow 3-4 yıllık oyuncuyum fakat wowda ultima online dediğimde avrupalıların yabancıların bakışı o ne öyle çocuk oyunu gibi diyordu ve naah still best game is wow diyorlardı. sadece şunu diyebilirimki siz bi ultima online içeriğini contentini bilin şu ana kadar çıkmış bir mmo rpg oyunların kat kat ilerisinde zaten 3d olarak günümüzde ultima online içeriğini sunabilecek kapasitede bir oyun olduğunu düşünmüyorum. ev kurma sistemi olan bazı oyunları inceledim ama sabitti hepsi ultima onlinedaki evi kendimiz dizayn etmemiz istediğimiz gibi şekillendirmemiz istediğimiz nesneyi kilitleyebilmemiz bile başlı başına çok büyük bir iş ancak 2d-3d tarzda yapılabileceğini düşünüyorum. ama ArcheAge adında bir oyun duydum onu şimdi sabırsızlıkla bekliyorum uo daki sistemlerin birebir aynısını kopyalamış resmen adamlar runebook portal açmadan tutunda hayvancılık meslek sistemleri tarımcılık çiçekcilik gemicilik gibi.. bir çok şeyi eklemişler. aion onlinedaki gibi sınırlı bir level koyup max 50lvl geri kalan kısmı aksiyona rpgye bırakmışlar bakalım. bu arada birisi Grafikleri berbat diyorsa oyunu bilmiyordur. 12 yıl önce inanın bana ilk bazı arkadaşlar oynarken gördüm ve bu ne saçma oyun atari gibi grafikleri var demiştim. başladıktan sonra 12 yıl aralıksız oynadım siz düşünün artık hangi oyun daha iyi :D wow 4 yıl oynadım ve şu anda sıkıldım içerik olarak gerçekten sıkıyor pvp dende raidlerdende sogudum. kısıtlı özgürlük ve wowda yapılabilecek en çok zaman alan aktivite sanırım achievements kasmak oda ne işe yarar ben önemsemiyorum açıkcası.

west

25.7.2012 12:13:33

0
ultima bugun olsa gene oynarım. işten gücten vakit olmuyo ama cok zevkli.

BSC Misafiri

24.7.2012 23:47:30

0
berbat grafik olmasına rağmen gene oynarım o derece ultima online çılgınıyım :D

- The Stig -

13.7.2012 01:58:23

0
quote:

Orijinalden alıntı: edikey Yine berbat grafikler asdfasD:asF:ASAS:fsF
nedensiz güldüm! :) Allah'ta seni güldürsün :D

Guest-F97E00D06

12.7.2012 22:43:21

0
Yine berbat grafikler asdfasD:asF:ASAS:fsF
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ultima Forever: Quest for the Avatar
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız