Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Üçüncü Şahıs Nişancı Oyunu Rollerdrome Duyuruldu

 
 
Yayıncı Private Division ve OlliOlli serisi geliştiricisi Roll7, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Steam) için üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu Rollerdrome'u duyurdu. Oyun, 16 Ağustos'ta dijital olarak piyasaya sürülecek.
 
Rollerdrome, benzersiz bir aksiyon deneyimi sunmak için akıcı ve hareketli bir yapı sunuyor. Tek oyunculu üçüncü şahıs aksiyon nişancı oyunu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapım, adrenalin pompalayan türden. 
 
Yıl 2030. Şirketlerin yönetimde söz geçirdiği ve çizgilerin bulanıklaştığı bir dünya. İnsanlar, dikkati, yeni bir spor türü olan Rollerdrome ile tanışıyor. Şiddet, kan ve aşırılığı bünyesinde barındıran bu spor türü insanların ilgisini çekiyor. Rollerdrome şampiyonu olmak ve Matterhorn şirketinin gerçek niyetini açığa çıkarmak için bu mücadeleye atılacaksın.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nişancı aksiyon üçüncü şahıs Rollerdrome
Korku Oyunu The Callisto Protocol için Oynanış Fragmanı Yayınlandı Street Fighter 6, 2023 Yılında PC ve Konsollara Çıkış Yapacak

BSC Misafiri

4.6.2022 10:10:49

0
kaykay pistinde çizgi film grafiklerle ateş etmece. ne yapacaklarını şaşırdılar artık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız