Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ücretsiz The Matrix Awakens UE5 Demosu Steam'de Parayla Satılıyor!

 
 
Unreal Engine 5 oyun motoru tanıtımı için The Matrix Awakens Megacity adlı bir demonun yayınlandığını hatırlarsınız. Epic Marketplace'te ücretsiz olarak sunulan bu demo oyun motorunun potansiyelini açığa çıkarmayı hedefliyordu. Ancak geldiğimiz noktada herkesin ücretsiz olarak ulaşabildiği bu demoyu şu anda biri Steam'de parayla satıyor. Oyunun fiyatı ise 190 TL.
 
Matrix World adlı demo Steam'de para karşılığı satılıyor
 
 
 
" Matrix World " başlıklı bu proje Megacity Tech demosunun paketlenmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkıyor ve içerikler birebir aynı. Zaten Steam üzerinde yer alan fragmana bakacak olursanız da daha önceden demo için yayınlanan video ile aynı olduğunu görebilirsiniz.
 
Steam üzerindeki bu projeyi paylaşan stüdyoya bakacak olursak Netlex Studio olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla ilk okunduğu zaman Netflix gibi gelebilir ancak değil. Netlex ekibi Unreal Engine'in önceki sürümlerini kullanan diğer bazı küçük projelerin arkasında olan bir stüdyo. Dolayısıyla büyük ve potansiyeli olan bir proje beklememenizi tavsiye ediyoruz.
 
Steam sayfasına göz atmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Steam Valve Oyun Half Life Mağaza Store Portal Steam Haberleri
Cyberpunk 2077'ye Geralt'ın Sesi Eklendi: AI Destek The Witcher 3 Modu Yeni Starfield Modu Karakterlere Gerçekçi Bakışlar Getiriyor

BSC Misafiri

5.11.2023 20:11:50

0
Şu anda herkes ulaşamıyor, zamanında konsollarda kütüphanenize eklediyseniz ulaşabilirsin şu an anca
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Steam
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız