Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Immortals Fenyx Rising Devam Oyununu İptal Ettiği Bildirildi!

 
 
Assassins's Creed, Far Cry ve daha fazlasıyla tanıdığımız Ubisoft ile ilgili yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre 2020 yılında çıkış yapan mitoloji temalı açık dünya macera oyunu Immortals Fenyx Rising'in devam oyunu planları rafa kaldırıldı.
 
Immortals Fenyx Rising'in devamı gelmeyecek
 
 
 
VGC tarafından yayınlanan habere göre Ubisoft Quebec tarafından geliştirilmesi planlanan devam oyunu erken geliştirilme aşamasında bulunuyordu. Ancak şirket bu geliştirme sürecinde kritik bir aşamaya girdi. Nihayetinde belirtilmeyen zorluklar nedeniyle ekip bu ayın başlarında oyunu iptal etme kararı aldı. Bu söylemler birden fazla kaynaktan geldi.
 
Assassin's Creed Odyssey oyununun geliştirici stüdyosu Ubisoft Quebec, Immortals Fenyx Rising için genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Hayranlar oyunu genel anlamda beğenerek devam oyununu beklemeye koyuldu ancak ne yazık ki bu planlar rafa kaldırıldı.
 
Ubisoft'un ilk hedefi Immortals'ı bir seri haline getirmekti. Hatta gazeteci Jeff Grubb geçtiğimiz yıl ekibin Yunanistan dışındaki farklı mitolojileri keşfetmeyi istediğini bildirmişti. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle macera pc Immortals Fenyx Rising
The Last of Us Part I Steam'de Zamlandı! Yüzde 80'den Fazla Fiyat Artışı! Xbox Game Pass Kazandırmaya Devam Ediyor: Konsol Satışları Yüzde 13 Azaldı!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

28.7.2023 21:51:04

0
bas bas paraları Assassin'e

Ziromen

28.7.2023 13:29:37

0
Niye devamını yapsınlarki, tek atımlık mermiydi zaten, zelda nın popüleritesinden faydalandı bitti gitti.

Chosen_One

28.7.2023 12:12:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: Constellation Crusader ortalama bir zelda oyunundan çok daha iyiydi yazık oldu
Zelda 1-2 oyunu hariç çıkardığı her oyunla sektöre damga vurmuştur. Nintendo’ya çok da yakın olmayan ülkem vatandaşları Zelda’dan bir şeyler apartıp çıkan oyunu daha iyi sanıyor maalesef.

BSC Misafiri

28.7.2023 09:14:05

0
Oyunda arka planda bir konuşmalar vardı mi aman aman hiç susmuyorlardı. Güya tanrılar konuşuyorlar ama komedyen gibi aürekli şakalar espriler. Ubisoft oyun işini artık beceremiyor bu bir gerçek. Bence bakkaliye sektöründe başarılı olabilir Ubisoft marketleri olarak eminim iyi iş çıkaracaklardır.

BSC Misafiri

27.7.2023 15:19:24

0
oyun fikir ve konsept olarak iyiydi ama fazla çocuksuydu işte. biraz daha karanlık bir tema, yetişkin işi tasarımlar ve daha karizmatik bir ana kahraman olsaydı güzel olurdu..

Tarıkacı

27.7.2023 12:55:56

+1
hiç bir zelda oyununun yanına yaklaşamaz. hangi oyunlarını oynadınız acaba zelddanın

Krone

27.7.2023 11:32:33

0
Ellerindeki bir kaç düzgün oyundan biriydi yazık olmuş

BSC Misafiri

27.7.2023 08:42:44

+2
quote:

Orjinalden alıntı: xXBerkanXxD Onun yerine daha fazla Assassin's Creed basacaklar...
İmmortal Fenyx Rising'in devam oyununu yaparken birşey farkettik. Oyun o kadar eğlenceli değildi ve bu şekilde çıkarmak istemedik. Bu nedenle araştırmalara başladık. Ve çözümü bulduk. Cell Shade grafikli Tamamiyle gerçeklikten uzak parkur ve dövüş sistemli bir Assassin's Creed'e çevirmeye. Hayranlarımızın çok hoşuna gideceğinden eminim. Ayrıca daha oyunun başındayız ama çıkmadan ön sipariş verirseniz size Door to Valhalla, Heat of Egypt ön spariş dllc'lerini de vericez. Yani oyun daha çıkmadı bunları ana oyuna ekleyebilirdik ama ne gerek var taş gibi dlc çıktı daha ne . Assassin's Creed'i çok severdim. Hala en favori oyunlarımdan birisi Assassin's Creed 2'dir müzikleri, atmosferi, renk seçimleri, senaryosu, Ezio'nun doğumundan hikaye sonuçlandı diyene kadar onun anılarına eşlik etmek. Ama cidden bişeyini çıkarttılar. 9 ya da 11 tane Assassins Creed gelecek. Adamlar eskiden değişik oyun denerlerdi . Zombi U diye oyun. Her öldüğünde karakterin zombiye dönüşüyor ve açık dünyada onu bulup onu öldürürsen eski lootlarını alıyorsun, Splinter Cell, Prince of Persia serisi, Adamlar Assassin's Creed tuttu diye herşeyi bıraktılar. Prince of persia yeni oyun bile dğeil remake. Ertelendi ve kim bilir ne zaman çıkacak.

Caped 117 Crusader

27.7.2023 08:21:40

0
ortalama bir zelda oyunundan çok daha iyiydi yazık oldu

xXBerkanXxD

26.7.2023 22:50:09

0
Onun yerine daha fazla Assassin's Creed basacaklar...
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Immortals Fenyx Rising
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız