Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'un Assassin's Creed Serisine Hazırladığı Project Widow Adlı Uygulama Tanıtıldı

 
    Ubisoft, Google Street Wiew tarzındaki uygulaması olan Project Widow'u oyunculara tanıttı. Bu uygulama ile birlikte, Assassin's Creed haritasını gerçek hayatta da görebileceğiz ve uygulama, Assassin's Creed Unity'de olduğu gibi bizleri 18. Yüzyılın Paris'ine götürecek.

    Bu harita 360 derecelik görüş açısıyla birlikte oyundaki keşfedilecek özel noktaları, gizlenmiş Unity sanat parçalarını ve bölgelerle ilgili olan videoları bizlere sunacak. Ayrıca bu site RPG ögelerine de sahip olacak. Keşfettiğiniz her şey için tecrübe puanı kazanacaksınız.

    Fransız Devriminin en karanlık anlarının yaşandığı yerleri gezecek olan oyuncular, Paris'in geçmiş zamandaki halini tecrübe ederken, şimdiki halini de görme şansına sahip olacaklar.

    İngiliz aktör Andy Serkis'in seslendirdiği karizmatik devrimci hem rehberiniz, hem anlatıcınız olacak. Paris'in olağanüstü ve kişisel bir turunu sunacak olan Serkis Devrim'i kendi deneyimlere dayanarak anlatacak. Yalnız unutmayın ki belki onun da kendine has planları olabilir.

    Project Widow uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz. Uygulama 25 Eylül'de İngiltere'de tam olarak çıkış yapacak. Assassin's Creed Unity ise 14 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için piyasadaki yerini alacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
ubisoft assassin's creed assassin's creed unity xbox one playstation 4 fransız ihtilali yeni nesil assassin's creed macera aksiyon
The Evil Within'in Yapımı Tamamlandı Call of Duty: Advanced Warfare'ın Co-op Başarımları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TayfunKey

25.9.2014 17:46:04

+1
quote:

Orijinalden alıntı: rcpyksl Uygulama deyince mobil uygulama sanıyor insan
Alışkanlık :) Web uygulaması.

rcpyksl

25.9.2014 17:32:24

0
Uygulama deyince mobil uygulama sanıyor insan
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Assassin’s Creed Unity
+ TAKİBE
AL
97 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız