Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft, ücretsiz çok oyunculu fps oyunu XDefiant için kapalı beta testi başlatacak

 
 
Ubisoft sızıntılarıyla ön plana çıkan Twitter kullanıcısı ScriptLeaksR6 tarafından bildirilene göre yakında oynaması ücretsiz birinci şahıs arena tabanlı nişancı oyunu Xdefiant için kapalı beta testi gerçekleştirilecek. 13 Nisan'da başlayacak olan bu kapalı beta testinin yaklaşık 10 gün sürmesi bekleniyor.
 
Beklediğiniz oyun mu?
 
 
 
Ubisoft şu anda birçok proje geliştiriyor ve ücretsiz çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunu XDefiant'ı da unutmuyor. Geliştirilmesi devam eden yapım Mart 2022'de isim değişikliğine uğradı ve başındaki Tom Clancy ibaresi kaldırıldı. Böylece XDefiant olarak yeniden adlandırıldı.
 
XDefiant temelde Far Cry, Splinter Cell,  The Division, Watch Dogs ve daha fazla Ubisoft serisinden karakterler içeriyor. Ubisoft'un San Francisco stüdyosu tarafından geliştirilen bu yapım ücretsiz bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ek olarak San Francisco stüdyosu, daha önce Call of Duty: Modern Warfare stüdyosu Infinity Ward'da aynı pozisyonda bulunan yönetici yapımcı Mark Rubin tarafından yönetiliyor.
 
Oyunun ne zaman çıkış yapacağı bilinmiyor ancak Ubisoft'un bu oyununu bekliyor musunuz? 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dualshockers Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Diablo 4'ün Xbox Series X paketi duyuruldu Sifu, Steam'de 50 bin satışa ulaştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız