Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft Keşfetmeye Dayalı Yeni Bir Oyun Duyurdu: Grow Home


       Oyun dünyasının en bilinen geliştirici ekiplerinden biri olan Ubisoft; keşfetmeye dayalı, açık dünya oynanışına sahip yeni bir oyun duyurdu: Grow Home.
 
        Grow Home'da bitki örtüsü bulmak için başka bir galaksiye gönderilen BUD (Botanical Utility Droid) adlı bir robotu yönetiyoruz. BUD aradığı bitki türünü Star Plant adlı bir gezegende buluyor (yapımcılar Star Plant gezegenini dev bir fasulye sapına benzetiyor.). Bizim görevimiz de bu bitkiye tırmanarak uzaydaki uzay gemimize geri ulaşmak.
 
      
       Oyunda bitki büyüdükçe yükseklere tırmanacağız ve uçan adalar, gizli mağaralar gibi yeni yerler keşfedecek; ilginç hayvan ve bitki çeşitleriyle karşılacağız. BUD'ın sağ ve sol kolunu kontrolcünün sağ ve sol tetik (trigger) tuşuyla yöneterek bitkiye tırmanmaya çalışacağız. Yapımda tırmanma mekaniğini ve yerşekillerinin oluşma biçimi tamemen fiziğe dayalı olacak.
 
       Belirtilene göre oyun boyunca ilerledikçe tırmandığımız dev bitkiden düşmek oyuncuların genel korkusu olacak. Teleport veya "çiçek paraşütler" gibi eşyaları kullanarak Star Plant üzerinde daha kolay hareket edebileceğiz.
 
        Grow Home'un  Otostopçunun Galaksi Rehberi ve Wall-E'den ilham alınarak geliştirildiğini söyleniyor. Özellikle karakterimizin önceden hazırlanmış animasyonlara göre değil de tamamen fiziğe göre hareket etmesi pek çok oyuncunun ilgisini çekecektir. Bahsettiğimiz bu yapım 4 Şubat'ta PC için çıkışını yapacak. Yapımcı ekibin oyun için yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ubi.com grow home pc ubisoft bud keşfetme
Microsoft, 4 Mayıs'ta Yeni Bir Duyuru Yapacak Playstation 4 Slim'in Görselleri Sızdı mı?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TEKİN 1881

23.1.2015 18:46:42

0
Zaman öldürmek için yapılmış oyun ücreti makul olursa alınır.

Alondate

23.1.2015 18:27:20

+2
Güzele benziyor. Child of light, valiant hearts, trials gibi oyunlar çıkardığı sürece benim ubisoft ile bir problemim olamaz

gaussfire

23.1.2015 15:09:09

0
bilerek düşük poligonlu çıkarıyolar oyunu downgrade olmasın diye :)

Caped 117 Crusader

23.1.2015 10:10:25

-2
no mans sky çalıntısı ve başrolde ubisoft

Mr xXx

23.1.2015 03:54:04

-2
Minecraft gibi

highjumper3

23.1.2015 02:04:04

+1
kafa dağıtmalık birşeye benziyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Grow Home
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız